Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.275
- 102.383
- 5.238
lan sen kimsin de osi maaşı istiyorsun KÖPEEEEEEEEEEEEK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl en fazla düşebilitesi olan bruno ne alaka yaw
Buendia var golovin var baumgartner var
Baumgartner hadi zor biraz da diğer 2siyle ilgilensek alırdık muhtemelen
Kendiside bir Osimhen değil sonucunda abibence Leao salak değil , osimhen 21 alırken kalkıp ben yarısına mı oynayacağım demiştir mutlaka
Alpay abi dediklerinden bir şey anlamıyorumBuendia ve Golovin U23 iyi yakalarsak daha çok iş yapmaz.
Baumgartner treni kaçalı 2 sene oldu.
Avusturya'lı futbolcular pek gelmiyor ligimize ayrıca. Şu an Fernandesten zor olur.
Alpay abi dediklerinden bir şey anlamıyorum
toreyranın iknasında muslera da galiba aslan payı. herifi her gün arayıp darlamış.Eskiden oyuncu transfer etme konusunda ikna kabiliyetin pek bir önemi olmadığını para ve lig kalitesinin belirleyici olduğunu düşünürdüm. Erden Timur bu düşüncenin yanlış olduğunu gösterdi. Torreira, Sanchez gibi adamları alırken sadece oyuncuları ikna etmiyorsun ,kulüpleri de sudan ucuza almaya ikna ediyorsun. Şimdi o olsa bu paraların daha azına ne oyuncular gelirdi
Aynen değilAnlaşılmayacak bi şey yok.
Yazdığın 2 isim daha iyi değil, 10 numara için.
lan sen kimsin de osi maaşı istiyorsun KÖPEEEEEEEEEEEEK
osi maaşını sadece osi alır. Leao onu istiyorsa kendisine macar salamı verebiliriz.15-16 milyon istiyor yani buna göre. Ben zannetmiyorum öyle bir beklentisi olduğunu. Milandan net 7m€ alıyor ki o maaşı bile Avrupa'da kimse vermez şu an. Bonuslarla biz buna en az 12m€ önermişizdir.
Öyle bile olsa 26 yaşındaki adamı 6.5 milyon euro gibi komik paraya getiriyorsun. Sanchez 9.5'a geldi ,icardi ise 10'a geldi. Bu yönetimin aynı bonservislerle getirmesi imkansıztoreyranın iknasında muslera da galiba aslan payı. herifi her gün arayıp darlamış.