Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    2
Nasıl en fazla düşebilitesi olan bruno ne alaka yaw

Buendia var golovin var baumgartner var

Baumgartner hadi zor biraz da diğer 2siyle ilgilensek alırdık muhtemelen

Buendia ve Golovin U23 iyi yakalarsak daha çok iş yapmaz.

Baumgartner treni kaçalı 2 sene oldu.

Avusturya'lı futbolcular pek gelmiyor ligimize ayrıca. Şu an Fernandesten zor olur.

Eskiden oyuncu transfer etme konusunda ikna kabiliyetin pek bir önemi olmadığını para ve lig kalitesinin belirleyici olduğunu düşünürdüm. Erden Timur bu düşüncenin yanlış olduğunu gösterdi. Torreira, Sanchez gibi adamları alırken sadece oyuncuları ikna etmiyorsun ,kulüpleri de sudan ucuza almaya ikna ediyorsun. Şimdi o olsa bu paraların daha azına ne oyuncular gelirdi

Leaoyu Barışı satacakları için zorluyolarsa rezalet bir durum. Direkt eksi yazar bize

Eskiden oyuncu transfer etme konusunda ikna kabiliyetin pek bir önemi olmadığını para ve lig kalitesinin belirleyici olduğunu düşünürdüm. Erden Timur bu düşüncenin yanlış olduğunu gösterdi. Torreira, Sanchez gibi adamları alırken sadece oyuncuları ikna etmiyorsun ,kulüpleri de sudan ucuza almaya ikna ediyorsun. Şimdi o olsa bu paraların daha azına ne oyuncular gelirdi
toreyranın iknasında muslera da galiba aslan payı. herifi her gün arayıp darlamış.

Leao'nun istatistikleri düşüşte olduğunu göstermiyor
Sakatlık sorunu yok
Milan'ın düşüşü etkilemiş olabilir mi oyuncuyu

15-16 milyon istiyor yani buna göre. Ben zannetmiyorum öyle bir beklentisi olduğunu. Milandan net 7m€ alıyor ki o maaşı bile Avrupa'da kimse vermez şu an. Bonuslarla biz buna en az 12m€ önermişizdir.
osi maaşını sadece osi alır. Leao onu istiyorsa kendisine macar salamı verebiliriz.

Galatasaray, Rafael Leao için mecburi satın alma maddesiyle kiralama formülü üzerinde durmaya başladı ve aracılar vasıtasıyla 35 M€'yu gözden çıkardığını iletti. (HT Spor)

Geri
Üst Alt