Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence asagilik olan onlar degiliz bizim muhabirlere bakinca onlar terminator gibi geliyor gozume.Başladı yavşak italyan menajer kılıklı muhabirler. Bunlar kadar aşağılığı az bulunur.
Çorum un zemin pek fena değil sanırım... Erzurum nasıl acaba?Osimhen geçen sene maçların yarısını kaçırdı üstüne 50 kere ofsaytta kaldı, Leao gelince bunları düzeltmezse çok da birşey değişmez.
Çorum deplasmanında Leao bir sahaya çıkıp o zeminde top oynasın da gerisine bakarız.
Kiralanmasının ugoçukvu ile alakası yok. Şu an GS'de oynayabilecek kapasitede değil. Kiralanması doğru bir karar olur.Ugochukwu yuzunden Nhaga'yı kiralayacaksak çok yazık valla.
NEDEN istiyor şu adamı hoca istese 2 ay trip yapardı net adam değil diye
ugurcanDursun özbek okan buruk a 35 sen singo çaktın benim de bi hakkım var batrakova çakacam 35 e diyor herhalde
Hazırlık maçlarında çok daha diri ve dinamik gözüktü. Fikrinize saygı duyuyorum fakat Ugochukwu'dan daha fazla şey katabileceğini düşünüyorum üstad. HayırlısıKiralanmasının ugoçukvu ile alakası yok. Şu an GS'de oynayabilecek kapasitede değil. Kiralanması doğru bir karar olur.
lige kiralamak kadar aptalca iş olmaz o çocuk gelişmez bizim ligdeki takımlarda.Portekizin alt sıra takımına veririm daha iyi.6.5 boşa girdi mesela.Ertan Süzgün: "Nhaga duruma göre kiralanacak süper ligden durumunu soran takımlar var."
Hayır Leao 17 olacak resmi maç olmadığından Eren'den alırız numarayı oda sorun etmez.9 - Osimhen
99 - Leao
Brahimi al gel patronMadrid'e geçiyorum transfer olursa mention atın
başlamış mı gerçekten ağabeyfurkan analiz yapmağa başladıysa geçmiş olsun