Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    50
Ertan Süzgün: "Nhaga duruma göre kiralanacak süper ligden durumunu soran takımlar var."

leao için kingrizio'dan here we go geldiği anda hiç başka kimi alacağımıza bakmadan direkt şampiy.. derim biz için

Osimhen geçen sene maçların yarısını kaçırdı üstüne 50 kere ofsaytta kaldı, Leao gelince bunları düzeltmezse çok da birşey değişmez.

Çorum deplasmanında Leao bir sahaya çıkıp o zeminde top oynasın da gerisine bakarız.
Çorum un zemin pek fena değil sanırım... Erzurum nasıl acaba? 😀

Dursun özbek okan buruk a 35 sen singo çaktın benim de bi hakkım var batrakova çakacam 35 e diyor herhalde

NEDEN istiyor şu adamı hoca istese 2 ay trip yapardı net adam değil diye
57F436FC-E956-40E7-A19B-80847400CB05.webp

Kiralanmasının ugoçukvu ile alakası yok. Şu an GS'de oynayabilecek kapasitede değil. Kiralanması doğru bir karar olur.
Hazırlık maçlarında çok daha diri ve dinamik gözüktü. Fikrinize saygı duyuyorum fakat Ugochukwu'dan daha fazla şey katabileceğini düşünüyorum üstad. Hayırlısı

leao transferi bir tık ümitlerimi yeşillendirdi çünkü bu yönetimin gidip potansiyelli iyi bir oyuncu bulacağına inancım sıfır, cuesta jelert gibi kazmalara para saçarlar şöyle 3 çöp alacağına 1 iyi oyuncu al yeter. Bu yönetim varken olmuş oyuncu alacaksın 4 senede bir tane var mı potansiyelli aldıkları herif hepsi karavana. Alırkende ikna edemiyorlar yıllık maaşı fazla veriyorlar elden çıkaramıyorsun. olmuşu al geç yönetim zaten günü kurtarma zihniyetinde hiç değilse 1 sene işkence izlemem.

Okan cikip "Biz yetistirici degil yarismaci kulübüz" diyor ardindan Lesley ve Nhagayi aldiriyor. Batakov istiyor. Ne anladik bu isten?

Geri
Üst Alt