Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    77
Can konusunu bir ele almak istedim.

Can şu şekilde başlıyor. Ailesi, menajeri ve Almanya'da bizim için görüşmeler yapan 2 yerli isim 35 milyon € civarında getirebiliriz diyor. Bizimkiler de o rakama çıkarız DK öncesi bitirelim bu olayı diyor. Frankfurt tarafı DK'yı beklemek istiyor diyerek beklemeye geçiyorlar. Bu sırada yoklamalar devam ediyor tabii. Çocuk da ailesi de Galatasaraylı herkesin malumu zaten. Hoca da kendisini çok beğeniyor başkan da yerli isimleri daha çok istiyor zaten.

Neyse olay bir türlü 35 milyon € bandına gelmiyor. Frankfurt bir türlü ikna olmuyor. Yerli oyuncu problemini biliyor ve tok satıcı moduna geçiyor. Başkan da 35 dediniz üstüne çıkmayız diyor. Frankfurt tarafı 45'e kadar düşürüldü ama bizimkiler o rakama yanaşmıyor hala.

Orta yol bulunacaktır artık bonus mu olur sonraki satış mı bilemem. Bu işin bu kadar dallanıp budaklanma olayı oyuncu tarafından gelen kesin düşürürüz havası.

Tolgahan'ın bahsettiği isim muhtemelen Mane. 3-4 gün önce önerildi ama bonservisi çok yüksek. Yaşını da göz önüne alınca sanmıyorum açıkçası alabileceğimizi.

Batrakov konusunu ekşide konuşmuştum. Ponomarenka transferi bitmek üzereyken başkana yakın olan taraflardan Batrakov olayını çözeriz deniyor. İkisi de epey milliyetçi oyuncular. Pono bekletiliyor. Pono, Batrakov için bekletildiğini öğrenince sözleşme uzatıyor. Batrakov ismini öne atanlar ise Asprilla, Nhaga, Lesley ve daha önceki bazı transferleri yapan kanat.

Ben başkanın özellikle Batrakov'a onay vereceğini düşünüyorum.

Mora ismini hiç duymadım. Porto'nun o topçuyu bize bırakacağını düşünmek de komik açıkçası.
Bilal'de de aynı mevzu var Can gibi. Rakamlar çok yüksek.

Can konusunda kötü bir haber vereyim. TS nin de oyuncuya ilgi gösterdiği konuşulmaya başlandı.

Hakan kulübe 15 milyon €'ya sorunu çözebileceğini söyledi. Bizimkiler tepkisiz diye biliyorum.

8 numara gidişlere bağlı hala. Şimdilik gelişme yok.

Leao'da masadaki teklifimiz 43 milyon €. Oyuncu buraya gelmeyi çok istiyor. 48 saat içerisinde olumlu olarak noktalanacaktır. İtalyan basınına bakmayın derim.

Şimdilik iyi günler herkese.

Can konusunu bir ele almak istedim.

Can şu şekilde başlıyor. Ailesi, menajeri ve Almanya'da bizim için görüşmeler yapan 2 yerli isim 35 milyon € civarında getirebiliriz diyor. Bizimkiler de o rakama çıkarız DK öncesi bitirelim bu olayı diyor. Frankfurt tarafı DK'yı beklemek istiyor diyerek beklemeye geçiyorlar. Bu sırada yoklamalar devam ediyor tabii. Çocuk da ailesi de Galatasaraylı herkesin malumu zaten. Hoca da kendisini çok beğeniyor başkan da yerli isimleri daha çok istiyor zaten.

Neyse olay bir türlü 35 milyon € bandına gelmiyor. Frankfurt bir türlü ikna olmuyor. Yerli oyuncu problemini biliyor ve tok satıcı moduna geçiyor. Başkan da 35 dediniz üstüne çıkmayız diyor. Frankfurt tarafı 45'e kadar düşürüldü ama bizimkiler o rakama yanaşmıyor hala.

Orta yol bulunacaktır artık bonus mu olur sonraki satış mı bilemem. Bu işin bu kadar dallanıp budaklanma olayı oyuncu tarafından gelen kesin düşürürüz havası.

Tolgahan'ın bahsettiği isim muhtemelen Mane. 3-4 gün önce önerildi ama bonservisi çok yüksek. Yaşını da göz önüne alınca sanmıyorum açıkçası alabileceğimizi.

Batrakov konusunu ekşide konuşmuştum. Ponomarenka transferi bitmek üzereyken başkana yakın olan taraflardan Batrakov olayını çözeriz deniyor. İkisi de epey milliyetçi oyuncular. Pono bekletiliyor. Pono, Batrakov için bekletildiğini öğrenince sözleşme uzatıyor. Batrakov ismini öne atanlar ise Asprilla, Nhaga, Lesley ve daha önceki bazı transferleri yapan kanat.

Ben başkanın özellikle Batrakov'a onay vereceğini düşünüyorum.

Mora ismini hiç duymadım. Porto'nun o topçuyu bize bırakacağını düşünmek de komik açıkçası.
Bilal'de de aynı mevzu var Can gibi. Rakamlar çok yüksek.

Can konusunda kötü bir haber vereyim. TS nin de oyuncuya ilgi gösterdiği konuşulmaya başlandı.

Hakan kulübe 15 milyon €'ya sorunu çözebileceğini söyledi. Bizimkiler tepkisiz diye biliyorum.

8 numara gidişlere bağlı hala. Şimdilik gelişme yok.

Leao'da masadaki teklifimiz 43 milyon €. Oyuncu buraya gelmeyi çok istiyor. 48 saat içerisinde olumlu olarak noktalanacaktır. İtalyan basınına bakmayın derim.

Şimdilik iyi günler herkese.
Abi Duyumcu musun?

Saygilar

“, Batrakov için bekletildiğini öğrenince sözleşme uzatıyor. Batrakov ismini öne atanlar ise Asprilla, Nhaga, Lesley ve daha önceki bazı transferleri yapan kanat.”

Zaten istemiyordum simdi hic istemiyorum

Osimhen sürecinden hiç mi akıllanmadınız ey gsc

italyanlar 3 ay süründürdü bizi en sonunda 75 m euro çıkış maddesi olan adamı daha pahalısına üstelik satıştan pay isteyerek sattılar

milan saf değildir 50 den aşağı vermez bize . Dursun papi de en sonunda kafayı kırar basarı 50 yi alır

Mane transferi mora ve batrakovdan bağımsız olarak yürütülüyor

Milan 50-60 istiyorsa takımda tutsun, gelecek sene 1 yıl kontratı kalacak.

EPLden isteyen yok, bir de 50-60 istiyorlarmış, bu oyuna gelen gerizekalıdır.

Mevcut riskli haliyle ederi 35-40 ötesi değil, hangi enayi ona 10 m euro net maaş verir.
O maliyetlerde zaten Nott'ham Forst ile Reijnders yarışına girilmesi daha mantıklı (yazılan çizilene göre) - tabii burada Sara ya da başka bir yabancı kontenjan detayı da var fakat sadece transfer maliyeti ve maaş üzerine düşününce bahsettiğin maliyetlerde Reijnders (hatta belki daha ucuza çok olmsada) düşünülüp merkezden top taşıma vs gibi majör eksikliğin üzerine gidilir. Çünkü bizde hazırlık maçlarında da net göründü ya uzun top ya da kanatlarda kitlenen oyun oluyor.

Leao transferini Barış ile bağdaştırıyorlar mesela doğru bulmuyorum. Çok farklı avantajları ve katkısı bir olan adam Barış(ki sağ tarafta da oynayabilir mesela) - o giderse Leao gelecek diyerek tamamen farklı bir kanat oyuncusu. Biraz taraftarı dindirmek için de uğraşıyorlar gibi geliyor bana. Hani "Dünya yıldızı getirdik , mutlu olsunlar" ama mantıklı bir planda olduğunu sanmıyorum.

Barış mesela daha çok aynı özellikte olmasa bile yerli olması ve bir-iki pozisyon alternatifi olabileceği için Can uzun konusuyla bağlatı oluşuyor bende.

Son bir ekleme yapayım. Bilal dahil bize önerilen oyuncuların çok büyük bölümü Haziran ayında öneriliyor. Bizimkiler duruyor duruyor son vakitlerde iş yapmak istiyor. Bu da ilginç bir konu gerçekten.

Onyedika ile yatıp kalkıyoruz sonra vazgeçiyoruz.
Devre arası Arda Okan için başkanlar görüşüyor hatta vazgeçiyoruz.
Magassa için çok uğraşıyoruz küme düşüyor takımı ilgilenmiyoruz.

Bunlar gibi çok fazla isim var. Bunlar garip konular cidden.

Aha boku 7k
IMG_8803.webp

Geri
Üst Alt