Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.511
- 10.722
- 1.338
Olamıyor knks o yüzden çoluk cocukla oynayan barcaya madara oluyolar.1000300-Mbappe-Yok
Bunlarin beyni Arda oluyor ama rts
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olamıyor knks o yüzden çoluk cocukla oynayan barcaya madara oluyolar.1000300-Mbappe-Yok
Bunlarin beyni Arda oluyor ama rts
forumda o kadar dede yoktur herhalde. @Erman Türker ağabeyim bile yetişememiştirBir mesajla dedeleri ayıklama...
Onu izleyen dede var mıdır ki? O dönemde TV bile yoktu neredeyseBir mesajla dedeleri ayıklama...
Joao Felix Talisca karsilastirmasi yapabilir misin rdas? Ayni ligde oynadilar diye biliyorum
Bu yaz ilgi gösteren, adının geçtiği kulüpler şunlarmışşimdi herkesi dumura ugratacak ve farkındalık yaratacak bır soru soracagım.
leal denen herif madem bu kadar ıyı neden biz ve fbden baska kımse talip olmuyor ?????
su an dumura ugradınız.kabul edin.
Ben sana hızlı tarafindan yanıtı soyleyim rahatla:şimdi herkesi dumura ugratacak ve farkındalık yaratacak bır soru soracagım.
leal denen herif madem bu kadar ıyı neden biz ve fbden baska kımse talip olmuyor ?????
su an dumura ugradınız.kabul edin.
Talisca pek süre almamış ama en çok süre aldığı sezonu seçip karşılaştırdım;Joao Felix Talisca karsilastirmasi yapabilir misin rdas? Ayni ligde oynadilar diye biliyorum
OHAAAAAATalisca pek süre almamış ama en çok süre aldığı sezonu seçip karşılaştırdım;
Ekli dosyayı görüntüle 330546
Bizimkiler de tam saftirik... Barış için en az 35 milyonnhaberi yapıp sonra 50 isteyen kulübün önünü kapatıyorlar.Italya'dan yazilan Leao gulumsuyor, mutlu vs gibi haberler basbaya Milan icin pazarlik kozu niteliginde. Adamlar basinlarini medyalarini kendileri icin calistirirken bizde herkes kendi ekmeginde. (Zaten satis yapamiyoruz)
Bizde maks "X oyuncuya Y yerden sunkadar teklif geldi. Galatasaray bunu istiyor". Yazilmiyor mesela "planlarda yer aliyor" "TDnin onemli kozu olacak" gibi fiyat artirabilecek seyler.
Bu da Joao Felix'in Arabistan'da bu sezonu ve Avrupa'da son sezonu;O
OHAAAAAA
Yonetim icriden disari isim sizdiriyor ediyor ama yeri gelince "muhabir ve sosyal medyaci"lari arac olarak kullanmasini beceremiyor/bilmiyor.Bizimkiler de tam saftirik... Barış için en az 35 milyonnhaberi yapıp sonra 50 isteyen kulübün önünü kapatıyorlar.