Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    50
Leao için uçuş hazırlıkları başladı, transferin son noktasına gelindiğine inanılıyor. Oyuncunun maaşı 9 milyon € sabit + bonuslar olacak. Oyuncu Villarreal maçı öncesi getirilecek.

Batrakov için konuşulan rakamlar doğru değil. Eğer transferi tamamlanırsa total maliyet 28 milyon € civarı olacak.

Dün yazmıştım, Can için resmi teklif yapılmıştı. Aradaki fark 10 milyon € civarında. Artık taraflar anlaşma zeminine yakın.

Barış için 50 milyon €'nın 1 tl altına gönderilmemesi kararı alındı. Pazarlıkları devam ediyor, Avrupa'dan 50 milyon € Araplardan 50 milyon € üstü iteniyor.

Forvet kısmı için ciddi adaylardan biri George Ilenikhena. Bu bölge biraz daha bekleyecek gibi duruyor. Osimhen yokluğunda oyun planı değişmeyeceği şekilde benzer özelliklere sahip çok alternatif var burası bekleyecek bence biraz daha.

Dün ekşi'de sürpriz gelişme olabilir dediğim kişi Hakan. Hakan kulübe gelmek istediğini her fırsatta dile getiriyor hala. Yönetimin yarısı istemezken yarısı sıcak konuda.

Martinelli konusunda ise benim bildiğim bir ilgimiz yok. Milan oyuncuyu Leao'dan çıkıp getirmek istiyor, FB haberlerinin de doğru olduğunu düşünmüyorum.

Bunlar bizim şalai ve singo yu gönderip u23 sağ bek ve Yusuf ile orayı kotarmak isteyebilir ama yapabilecek kabiliyet yok.

Leao için uçuş hazırlıkları başladı, transferin son noktasına gelindiğine inanılıyor. Oyuncunun maaşı 9 milyon € sabit + bonuslar olacak. Oyuncu Villarreal maçı öncesi getirilecek.

Batrakov için konuşulan rakamlar doğru değil. Eğer transferi tamamlanırsa total maliyet 28 milyon € civarı olacak.

Dün yazmıştım, Can için resmi teklif yapılmıştı. Aradaki fark 10 milyon € civarında. Artık taraflar anlaşma zeminine yakın.

Barış için 50 milyon €'nın 1 tl altına gönderilmemesi kararı alındı. Pazarlıkları devam ediyor, Avrupa'dan 50 milyon € Araplardan 50 milyon € üstü iteniyor.

Forvet kısmı için ciddi adaylardan biri George Ilenikhena. Bu bölge biraz daha bekleyecek gibi duruyor. Osimhen yokluğunda oyun planı değişmeyeceği şekilde benzer özelliklere sahip çok alternatif var burası bekleyecek bence biraz daha.

Dün ekşi'de sürpriz gelişme olabilir dediğim kişi Hakan. Hakan kulübe gelmek istediğini her fırsatta dile getiriyor hala. Yönetimin yarısı istemezken yarısı sıcak konuda.

Martinelli konusunda ise benim bildiğim bir ilgimiz yok. Oyuncu Leao'dan çıkıp onu getirmek istiyor, FB haberlerinin de doğru olduğunu düşünmüyorum.
barışın kaldığı senaryoda can alınacak mı renktaş ?

Leao osimhen sane hücum hattının beyni 20 yasındaki batrakov olamaz maalesef. Ciddi bir planlama hatasına doğru gidiyoruz
Şöyle yanında baba bir psikolog ile birlikte ben olsam Rafa Silva kumarını oynardım. Tabi tekrar Türkiye'ye gelmeye ikna edebilirsek. 35 falan sanıyordum ama herif henüz 33 yaşında. Mertens etkisi yaratabilir bence.

transfer yapamıyorlar diyordunuz
şimdi leao diye inliyonuz

ne döneksiniz
1786012580390.webp

Akıllanmayacağız asla. Arap futbolcu almayın diyoruz gidip yine arap buluyorlar. Dünyada başka ülke mi kalmadı. Ne Fas'ı yahu.
Dünya kupasında fas herkesi çok şaşırttı... şimdi bouadli alsak ben bayram ederim... faslı diye iyi oyuncu olmayacak mı?

barışın kaldığı senaryoda can alınacak mı renktaş ?

Can planı Barış'tan da bağımsız. Yunus için de sezon başı Benfica ve Real Betis'in sözlü teklifleri vardı. TFF'nin uzun vadede sınır sorunu çıkaracağını düşündükleri için yerli havuzunu genişletmek istiyoruz. Hocanın sezon başı söylemi doğru. Can dışında teklif yapılan birkaç gurbetçi oyuncu var normalde ama sanırım tamamı transfer dönemi sonlarına bırakılacak gibi. Gelen giden dengesine göre eklenebilir. Berkay Yılmaz, Mert Kömür ( teklif yapıp bıraktık nedense ), İlhan Fakıllı ( devre arası ilgilendik sezon başı ilgilenmedik ne alakaysa ) gibi isimler vardı. Birkaç isim daha var.

Geri
Üst Alt