Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Bu anket kapanacak: .
Ben bu çocuk kimdir nedir onu da bilmiyorum... genelleme olayına lafım... önemli olan yetenek zaten... Bir salah gerçeği var mesela... bak o da Arap... 27 28 zinde alabilsek mesela müthiş olmaz mıydı? Onu söylüyorum...
Genel olarak o bölgelerin futbolcuları sorunlu olur üstat. Fikrim hala değişmiyor. İstisnai örnekler tabiki de olabilir. Buna lafım yok. Ayrıca Salah'ı isterdim. Salah'ı kim istemez ki? Ama o bile efsanesi olduğu kulüpte kadro dışı kaldı, güzel bir şekilde ayrılmadı. O coğrafyaların futbolcuları kulüpiçi huzursuzluk, paragözlük, gamsızlıklarıyla meşhur. Bu Türkiye'ye gelenler arasında birçok örnekle kanıtlı. Biliyorum sen bunu belki ırkçılık olarak algıladın ama niyetim kesinlikle o değil. Ben araplar demiyorum, arap futbolcular diyorum. Ve arap futbolcuları beğenmeme hakkım var diye düşünüyorum. Saygılar. :hat:

Can Uzun ve Leao net alınmalı. Batrakov yerine Reijnders ya da Curtis Jones çeksek ve Sara takımda kalsa muazzam olurdu. CL maçlarına iki 8 ile 4-3-3, lig maçlarına Can ile 4-2-3-1 çıkılabilir. Tek problem 10 yabancı kontenjanı. Singo veya Sallaiden çıkman gerekir.

Hicbir İtalyan kulubunu pazarlikta istedigin seviyeye cekemezsin 50 istiyorsa milan 42-45 arasi civara geleceksin ki karsiligini bulsun.Adam 50 istiyorum diyor sen 30+5 oneriyorsun bari 35+5 felan la gitseydin

4-3-3 sisteminin ideal hücum hattı nasıl olur dersen
Leao-Osimhen-Sane ismini verirsin bu çok ama çok net

Adminim, Osimhen özelinde demiştim ona top taşıma konusunda istenilenden uzaktı diye düşünüyorum yoksa son 3 senede olmasaydı olmazdık diğer konularda çok iyiydi.
Osimhen geçen sene maçların yarısını kaçırdı üstüne 50 kere ofsaytta kaldı, Leao gelince bunları düzeltmezse çok da birşey değişmez.

Çorum deplasmanında Leao bir sahaya çıkıp o zeminde top oynasın da gerisine bakarız.

uzun süre girmedim forumun hali gülünç valla leaoyu herhangi bi adam falan sananlar var :D geçen sene adamın haramball'da 352 oynadığından kimsenin haberi yok herhalde , Milan takımda kalsın diye zamanında 9 milyon maaş vermeseydi şuan zaten 50 tane takım çoktan çekmişti

hdfsgv1.gif

Hakan 1 yıldır gerizekalılık etmese aslında hem Osimhen hem Sane hem Leao için çilingir olur, nokta atışı bile denebilirdi ama vazoyu kırdı bir kere. Tamiri zor.
Olur olur bu memlekette ne vazolar yapıştırıldı. Geçen yıl Barış krizi bunun 10 katı sorundu. Şimdi inşallah talibi çıkmaz diyoruz. Orta sahaya bir kahpe cuk oturur. İyi oynarsa 5 maç SONRA herkesin vazgeçilmezi olur.

Ertan Süzgün: "Galatasaray ve fenerbahçenin listesinde olan biriydi. Fener'in ilk düşüncesi bonservisle almaktı, Galatasaray satın alma opsiyonuyla almak istiyordu. Aziz Yıldırım forvet konusuna takmış durumda bu takımın acil bir forvete ihtiyacı var diyip bir tık yavaşladılar, Galatasaray tercihini değiştirdi son toplantılarda kiralama teklifini bonservise çevrilmesini rakamlarda da biraz ince eleyip sık dokunuyorken o duruş biraz değişti."

Can Uzun ve Leao net alınmalı. Batrakov yerine Reijnders ya da Curtis Jones çeksek ve Sara takımda kalsa muazzam olurdu. CL maçlarına iki 8 ile 4-3-3, lig maçlarına Can ile 4-2-3-1 çıkılabilir. Tek problem 10 yabancı kontenjanı. Singo veya Sallaiden çıkman gerekir.
Şefik abi Sara gitmezse Reijnders gelmez güzel abim

Moretto rt yi kaldırması olumsuz bi durum gibi imşallah dönmez buradan

Geri
Üst Alt