Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.821
- 92.072
- 5.093
Anası nasılmış?Marzio’yu dövmeye gidiyorum sorusu olan varsa iletebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anası nasılmış?Marzio’yu dövmeye gidiyorum sorusu olan varsa iletebilirim.
Adminim, Osimhen özelinde demiştim ona top taşıma konusunda istenilenden uzaktı diye düşünüyorum yoksa son 3 senede olmasaydı olmazdık diğer konularda çok iyiydi.Takımın en çok asist yapanı Barıştı yalnız geçen sene
6 maalesefSane nerde hocam?
hemen duzeltiyorumŞu çıkılma, çıkma tabiri uyuz ediyor. Sallai'den çıkılma nedir yav? Satma, gönderme ifadeleri gayet yeterli.
Genel olarak o bölgelerin futbolcuları sorunlu olur üstat. Fikrim hala değişmiyor. İstisnai örnekler tabiki de olabilir. Buna lafım yok. Ayrıca Salah'ı isterdim. Salah'ı kim istemez ki? Ama o bile efsanesi olduğu kulüpte kadro dışı kaldı, güzel bir şekilde ayrılmadı. O coğrafyaların futbolcuları kulüpiçi huzursuzluk, paragözlük, gamsızlıklarıyla meşhur. Bu Türkiye'ye gelenler arasında birçok örnekle kanıtlı. Biliyorum sen bunu belki ırkçılık olarak algıladın ama niyetim kesinlikle o değil. Ben araplar demiyorum, arap futbolcular diyorum. Ve arap futbolcuları beğenmeme hakkım var diye düşünüyorum. Saygılar.Ben bu çocuk kimdir nedir onu da bilmiyorum... genelleme olayına lafım... önemli olan yetenek zaten... Bir salah gerçeği var mesela... bak o da Arap... 27 28 zinde alabilsek mesela müthiş olmaz mıydı? Onu söylüyorum...

Leao gelirse 6661 forma alacağım rengimRengim sen Leao'yu istiyor muydun?
hala tier 1 mi? sanki geriden geliyor gibi haberleriSamiyenhaber olumsuz haber girmediği sürece sıkıntı yok
Osimhen geçen sene maçların yarısını kaçırdı üstüne 50 kere ofsaytta kaldı, Leao gelince bunları düzeltmezse çok da birşey değişmez.Adminim, Osimhen özelinde demiştim ona top taşıma konusunda istenilenden uzaktı diye düşünüyorum yoksa son 3 senede olmasaydı olmazdık diğer konularda çok iyiydi.
Olur olur bu memlekette ne vazolar yapıştırıldı. Geçen yıl Barış krizi bunun 10 katı sorundu. Şimdi inşallah talibi çıkmaz diyoruz. Orta sahaya bir kahpe cuk oturur. İyi oynarsa 5 maç SONRA herkesin vazgeçilmezi olur.Hakan 1 yıldır gerizekalılık etmese aslında hem Osimhen hem Sane hem Leao için çilingir olur, nokta atışı bile denebilirdi ama vazoyu kırdı bir kere. Tamiri zor.
Soru değil de doğrudan şundan iletebilirsiniz;Marzio’yu dövmeye gidiyorum sorusu olan varsa iletebilirim.
Şefik abi Sara gitmezse Reijnders gelmez güzel abimCan Uzun ve Leao net alınmalı. Batrakov yerine Reijnders ya da Curtis Jones çeksek ve Sara takımda kalsa muazzam olurdu. CL maçlarına iki 8 ile 4-3-3, lig maçlarına Can ile 4-2-3-1 çıkılabilir. Tek problem 10 yabancı kontenjanı. Singo veya Sallaiden çıkman gerekir.