Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Emir sinreis sence yönetim cl'nin en berbat defans hattının bizde olduğunun bilincinde mi
niye stoper alınmıyor, kafayı üşütmüş olabilirler mi
o konuda bilgin var mı
reis sence yönetim cl'nin en berbat defans hattının bizde olduğunun bilincinde mi
niye stoper alınmıyor, kafayı üşütmüş olabilirler mi
o konuda bilgin var mı
Kesinlikle diyemeyiz. Kaka'nın anne karnındaki hali cebinden 10 tane Mora çıkartır@Aras Şimşek Mora regen Kaka diyebilir miyiz
Fbli de olsan, bu kulübün çalışanı ve ahlaklı isen yine söylemezsin. Ahlaksız isen hangi takımlı olursan ol yine de söylersin; şahsına, işine ve çalıştığın arkadaşlarına gösterdiğin saygı ile alakalı bir durum bu.Gsli isem söylemem
Leao yerine barışı yedekleyecek bir oyucu alıp, 23 yaş üstü için orta sahaya 8 numara transferi çok daha mantıklı (40milyon euroya) . Aşağıda stil olarak Barış'a çok benzeyen italya'da oynayan 23 yaş kuralına uygun oyucu ... maksimum 7-8 milyo euraya biter transfer...
Stoper alınacak yerleşime göre yerli mi olacak yabancı mı bakılacak. Ahmetcan alternatifler arasında. Ön hat önemli şu an için.
Muradım ele aldın demek@Emre Zeytinli @Veli Baltacı Şimdi 2 farklı taraftarı ele alalım.Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid deplasmanı ve Osimhen Sarı-Kırmızı Kart cezalısı.Maç'a 5 Dk var Veli Maç'ı açmak bile istemiyoken Emre ise Getir'in kuryesiyle Antep Fıstığı'nı niye bu kadar geç getiriyosunuz diye telefonda tartışmakta![]()
hocam çorumspor düzeyi bi heriften bahsetmiom yani ilk XI için adam gibi üst düzey avrupalı bir defansçı alma planı yok mu
Keşke Kaka mız olsaKesinlikle diyemeyiz. Kaka'nın anne karnındaki hali cebinden 10 tane Mora çıkartır
Ardam Milan sığır pressten anlamıyor acaba fordçuluk mu yapsakbu ne arkadaş kulübüyle anlaşıyoruz bir sayfa ilerliyorum teklifimiz reddedilmiş oluyor
sözde yönetim oyalıyor bizi gene
Kolayı var sen de 1 sayfa ilerleme ulanbu ne arkadaş kulübüyle anlaşıyoruz bir sayfa ilerliyorum teklifimiz reddedilmiş oluyor
Rashford'un Türkiye'ye gelmek gibi bir niyetı olsa 50m€ verilir alınırdı. Büyük kulüplerden birisi olmazsa ManU'da kalacakmış.40 Euro leaoya vereceğime 26 sterlin rashforda veririm.