- 23 Ocak 2019
- 25.549
- 33.239
- 2.273
KeşkeKeşke Kaka mız olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KeşkeKeşke Kaka mız olsa
yeni mi anladınSen Emir sin

Kahvekonyak benim yazdığıma cevap vermiyor, keyfim kaçtıyeni mi anladın![]()
bana da cevap vermiyor galiba engeleldiKahvekonyak benim yazdığıma cevap vermiyor, keyfim kaçtı
kayseriabisi gibi mi görünüyorum dostumdostum bana hediye alır mısın bi ayakkabı beğendim de
İyi bir proje sunulsa gelmez miydi acaba? Lego’da başta gelmeyi düşünmüyordu mesela. Teşekkürler bilgi için Aras renkdaş.Rashford'un Türkiye'ye gelmek gibi bir niyetı olsa 50m€ verilir alınırdı. Büyük kulüplerden birisi olmazsa ManU'da kalacakmış.
Kendisine sataşanlara bile laf yetiştirirken bizi dikkate almadıbana da cevap vermiyor galiba engeleldi
En çok da sana cevap veriyor da, senin ona soru sorman ilginç.Kahvekonyak benim yazdığıma cevap vermiyor, keyfim kaçtı
Bana cevap vermedi hiç yahu. Karıştırdın herhaldeEn çok da sana cevap veriyor da, senin ona soru sorman ilginç.
Görmedim hiç yazdığını buyur hocamKahvekonyak benim yazdığıma cevap vermiyor, keyfim kaçtı
Dursun niye inatla patlakov istiyor?Görmedim hiç yazdığını buyur hocam
Dursun niye inatla patlakov istiyor?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelmez bence. Adam çok net birisi. Barca, PSG vb. ayarda bir teklif olmadığı sürece kalacakmış. Hocası da değerlendirmek istiyoruz diyor.İyi bir proje sunulsa gelmez miydi acaba? Lego’da başta gelmeyi düşünmüyordu mesela. Teşekkürler bilgi için Aras renkdaş.
İki mesajını gördüm arkadaşın ikisi de, sana cevap niteliğindeydi, ondan dediydim.Bana cevap vermedi hiç yahu. Karıştırdın herhalde
Kendisinin tarafı ne oluyor?Cevaplamıştım bu soruyu. Kendisinin tarafı öneriyor, beğendim diyor.
Cenker-Mehmet Özbek brothers para kazanacak olabilirDursun niye inatla patlakov istiyor?
Ne kadar para alacaklarsa bu transferden direkt çıksınlar hesaba da salsınlar kulübü yaCenker-Mehmet Özbek brothers para kazanacak olabilir
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi