Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Bu anket kapanacak: .
Bruno Fernandes dışında kimselere emanet edilemeyen 10 numaraya sonunda El Khannouss uygun görülmüş... :ROFLMAO:

İstenildiği iddia edilen 60M + bonuslar tamamiyle çılgınlık. Umarım Can Uzun'da fiyat kırmak için izlenen bir yoldur.

Yine o sıcak bu sıcak yalan haberleri yaptırdılar. 2 hafta daha oyalama peşindeler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilal yem Can işini bitirirler.

Cevaplamıştım bu soruyu. Kendisinin tarafı öneriyor, beğendim diyor.
Niye bu kadar ağır hareket ediliyor ve bu kadar bilgi ortalıkta dolaşıyor? Yada neden yönetim hem bilgi sızdırıyor hem de şeffaf değil. Şeffaflıktan zarar gelmez bence, bilgiyi zaten sen sızdırmasan karşı taraf veya menajer futbolcu tarafı sızdırır. Şeffaf ol ve dirayetli disiplinli ol herkes saygı duyar zaten. Dürüst olmayan menajerle topçuyla da iş yapma, karşı takım yöneticisi sözünde durmuyor mu vazgeç gitsin.. ne olacak ki? Paylaştıkların için de teşekkürler

Transfer sihirbazı yönetimi gördünüz mü hokus pokus yaparak bitti denilen Enciso transferini puffff yok etti. Esamesi okunmuyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye bu kadar ağır hareket ediliyor ve bu kadar bilgi ortalıkta dolaşıyor? Yada neden yönetim hem bilgi sızdırıyor hem de şeffaf değil. Şeffaflıktan zarar gelmez bence, bilgiyi zaten sen sızdırmasan karşı taraf veya menajer futbolcu tarafı sızdırır. Şeffaf ol ve dirayetli disiplinli ol herkes saygı duyar zaten. Dürüst olmayan menajerle topçuyla da iş yapma, karşı takım yöneticisi sözünde durmuyor mu vazgeç gitsin.. ne olacak ki? Paylaştıkların için de teşekkürler

Hocam buna da değinmiştim aslında. Dediğim gibi aslında önerilen isimlerin büyük bölümü Haziran ayında öneriliyor fakat neden bu güne bırakıyorlar bilmiyorum. Bu, bu yönetimin değil her yönetimde oluyor. Artık sonlara bırakmak kulüpte bir alışkanlık oldu gibi bir şey.

Sürecin uzayıp da yarara olduğu bir transfer hatırlamıyorum ben. Maddi olarak ekstra ucuzlamıyor oysa köşeye sıkışıyorsun.

İzninizle 8 de bir toplantım var çıkacağım. Telefonumda açık değil burası. Ekstra bir şey olursa ekşiden yazarım zaten.

Bilal Leao Sane üçlüsü gitsin yetenek sizsinize katılsın, bize takım oyunu oynayan kendini adamış üçlü Barış Bartakov Martinelli lazım.

Yetenekler maç kazandırır, ekipler şampiyon olur !!!

Neden 15. Agustos? Bizi durduran ne? Neden Ocakda yapmiyoruz teklifi?

Varsa 45 milyon verir alirsin , eger verebilecegin 30 milyon varsa o fiyatda vermezler, neyin pazarligini yapmaya calisiyorlar?
Yok iste para. Demek ki bir yerden para bekliyorlar. Kolpa kolpa teklifler yapip para gelene kadar zaman kazanmaya calisiyorlar. Bu sirada tabi ki eldeki oyuncular da baska takimlara gidecek.

Hocam buna da değinmiştim aslında. Dediğim gibi aslında önerilen isimlerin büyük bölümü Haziran ayında öneriliyor fakat neden bu güne bırakıyorlar bilmiyorum. Bu, bu yönetimin değil her yönetimde oluyor. Artık sonlara bırakmak kulüpte bir alışkanlık oldu gibi bir şey.

Sürecin uzayıp da yarara olduğu bir transfer hatırlamıyorum ben. Maddi olarak ekstra ucuzlamıyor oysa köşeye sıkışıyorsun.

İzninizle 8 de bir toplantım var çıkacağım. Telefonumda açık değil burası. Ekstra bir şey olursa ekşiden yazarım zaten.

Estağfirullah, eline sağlık, sosyal medya burası dışında kullandığım bir platform yok.

Son aldığım bilgi ise Can ile Leao'da artık son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı. Aynı anda getirilmek isteniyorlar.

Büyük bir aksilik olmazsa ikisi de artık Galatasaray'ın oyuncularıdır.

Başından beri söylüyorum, Martinelli tamamen Milan'ın almak istediği oyuncu. İşi bozuğa çevirme, biz de sana bozuk yaparız üfürmesi.

Yarın görüşmek üzere artık. Hayırlı akşamlar herkese.

Geri
Üst Alt