Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Bu anket kapanacak: .
50 milyonu gozden cikarmadan Leao yu alamazsin ister basina Martinelli haberini sal ister salma.Kurus hesabi yapmaya gerek Leao yu istiyorsan alacaksin.Sahsen kendi adima Leao standartinda biri gelmezse kulubu boykot etmeyi dusunuyorum lisansli urun almayacam.Bizim yonetimin yapamadigi seylerden biri suan 4 sene ust uste sampiyon olduk normalde bunun uzerine yemek uzerine tatli olarak Leao yu transfer sezonunun basinda getirmen gerekiyor bizimkiler sonunda getirmeye calisiyor bununda nedeninin oyuncuya yaz doneminde maas vermeyelim dusuncesi oldugu benim aklima geliyor.

Dursun madem parayı seviyorsun harbiden daha düşük profil ama daha az maliyetli olan hobbitsardı niye almadın

Yazık hadi leao'yu geçtim büyük isim bilmem ne, can ve rus cikuldao gibi tipler için bile haftalardır uğraşıyorlar taraftarıda kanser ettiler.

alakası yok ya ziyek ile. Milan gibi leş takımda mentalini iyi bile korudu bana sorarsan
İstese ve devamlılık gösterse milanı tek başına şampiyon yapardı. Şu an bitik. Düzeleceğini de hiç sanmıyorum. Riske girilir mi evet, bonservisiz gelirse. 40-50 milyon veremeyiz vermemeliyiz

Leao için indirime gidilmiyor ise aceleye gerek yok. Fb zaten red yedi Leao'dan. Başka teklif gelmezse 1-2 haftaya zaten indirime gitmek zorunda kalacaklar ya da 1 sene tutup sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmasına razı olacaklar.

Barış gitmediği taktirde kanada 50 milyon gömmeye zaten gerek yok. Can Uzun ve 10 numara transferine öncelik versinler, Leao için yangın yapmak gereksiz.

Milan Leao'yu Osimhen mi saniyor
oyleyse bir sene opsiyonsuz kiralasin sadece maasini odeyelim
seneye istedikleri 50-60m parayi veririz begenirsek

Yönetimimiz ilk transferlerini ağustos sonunda yapacak duyumunu aldım

Eğer adım sütlükahve olsaydı bana inanırdınız değil mi ?

Geri
Üst Alt