Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Bu anket kapanacak: .
Abi detayını anlatmayayım ama şöyle bahsedeyim sen anla. Atıyorum resmi bir teklif yapacağız. Bunu oturup başkan hazırlamıyor. Bu kulübün bir ton personeli var işin kurumsal kısmında. Teklifi hazırlayan, gönderen elemanlar farklı hep. TFF'ye bildiren farklı, sosyal medya ekibi hazırlık için farklı.

İnsanlar sanıyor ki duman sadece yöneticilerden çıkıyor.

Sen kulübün evraklarıyla ilgilenen birimdesin diyelim. Sana diyorum ki Haydar, resmi teklifi hazırla. Sen eşine dostuna söylemez misin?
Gsli isem söylemem

Bu arada Bilal El Khannous'ta da ciddi olduğumuzu düşünüyorum.

Hem Tolgahan üst perdeden verdi ismini hem de Okan hocanın 1 ay önce katıldığı programda gülerek Fas'ın orta sahasını çok beğeniyorum minvalinde bir açıklaması vardı. Muhtemelen Khannous'u kastetti.

İstatistikleri pek tatmin etmedi beni ama videoda yapamadığı şey yok gibi görünüyor. Özellikle duran toplarda zehir atmış kale alanına.

Hoca 19 luk lille deki çocuğu söyledi orada. 100m bedel biçilen

Yav ne milanmış arkadaş ne istiyonuz olum daha verin şunlara 45 daha kapısından geçmeyin adamların bezdirdiler

Bu arada Bilal El Khannous'ta da ciddi olduğumuzu düşünüyorum.

Hem Tolgahan üst perdeden verdi ismini hem de Okan hocanın 1 ay önce katıldığı programda gülerek Fas'ın orta sahasını çok beğeniyorum minvalinde bir açıklaması vardı. Muhtemelen Khannous'u kastetti.

İstatistikleri pek tatmin etmedi beni ama videoda yapamadığı şey yok gibi görünüyor. Özellikle duran toplarda zehir atmış kale alanına.

Bence o bouadli idi... 6 numara olan...

@Emre Zeytinli @Veli Baltacı Şimdi 2 farklı taraftarı ele alalım.Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid deplasmanı ve Osimhen Sarı-Kırmızı Kart cezalısı.Maç'a 5 Dk var Veli Maç'ı açmak bile istemiyoken Emre ise Getir'in kuryesiyle Antep Fıstığı'nı niye bu kadar geç getiriyosunuz diye telefonda tartışmakta 😀

Üstad, daha ilk mesajında ''Mesela Salah BJK olayını henüz ortada yokken fitilini yakan benim https://eksisozluk.com/entry/185030299 entry öncesi ve sonrası durumundan bellidir.'' yazmış.
Gidip baktım gerçekten öyle ise saygı duyup dediklerini dikkate alacaktım.

Beşiktaş'ta Salah gelişmesi
X'te yapılan paylaşım

Haberi buraya göre önce veren Kaya Temel, X'te de paylaşılmış. Belki daha önce de farklı kaynaktan haber çıkmıştır, Kaya Temel de değildir ilk bahseden, sadece bir arama ile bu kadarına ulaştım. Belki bu arkadaşın bir şeyler kulağına geliyordur, zaten adminler onay vermiş. Fakat sence Hulk gerçek olabilir mi?

Kaya 1 saat önce verdi diye mi ciddiye almıyorsun :D
E iyi Salah dediğin gibi olsun, Lesley'in imzası da mı öyle veya Zaniolo.

Bak hocam daha önce de yazdım kaçırdığınız noktalar şu. Ben Salah olayını mesela BJK'nin çarşının kurucularından birinden öğreniyorum, yakınen dostluğumuz var. Beşiktaş'ta 9 yıl yaşadım ayrıca yani düşündüğünden fazla çevrem var orada. O bilgi bana gelir gelmez elime telefonu alıp hemen gireyim diye pusuda yatmıyoruz. Ben genellikle gece müsait olurum gece yazarım genel olarak profilime bakarsan hep gece yazdığımı görürsün. Salah haberini ben 2 gün öncesinden biliyordum nerede buluşulacağına kadar. Emrah beye de ilettim mesela LÜE ile zamanında ticari ilişkilerimiz dostluğa evrildi. FB ile alakalı bilgiler de kendisinden gelir.

Tekrar söylüyorum seni veya bir başkasını inandırmak zorunda değilim. İnanmıyorsan yok say de. Beni sağ olsun davet ettiler, davete icabet ettik.

Üst üste aynı şeyleri konuşmanın manası yok.

10 no lazım yedek stoper lazım Leo ya ek olarak. Daha da sayarım da önce bunları alsınlar bi

Abi detayını anlatmayayım ama şöyle bahsedeyim sen anla. Atıyorum resmi bir teklif yapacağız. Bunu oturup başkan hazırlamıyor. Bu kulübün bir ton personeli var işin kurumsal kısmında. Teklifi hazırlayan, gönderen elemanlar farklı hep. TFF'ye bildiren farklı, sosyal medya ekibi hazırlık için farklı.

İnsanlar sanıyor ki duman sadece yöneticilerden çıkıyor.

Sen kulübün evraklarıyla ilgilenen birimdesin diyelim. Sana diyorum ki Haydar, resmi teklifi hazırla. Sen eşine dostuna söylemez misin?

İlle final aşamalarında ekstra öğrenenler olur da, tüm pazarlıklardan, karşı tarafın taleplerinden, oyuncunun maaşından bilmemnesinden, bizim X oyuncuyu satmak için talep ettiğimiz rakamdan, üstüne hangi bölgeye transfer yapacağımızdan hangisinin öncelikli hangisinin sonraya bırakıldığına, kadro planlamasına, hangi transfer pazarlığı olumlu gidiyor hangisi sıkıntıda vs vs. sürekli ve güncel bilgi de gelmez ki bu kulüp çalışanlarına... Eğer öyle olsaydı zaten hiçbir transfer gizli kalamazdı... Bana mantıklı gelmiyor... Eğer güvenirsen özelden bana daha detaylı yaz mesela kimdir nedir kaynağın (galiba adminlere bilgi vermişsin), ben de tatmin oldum veya olmadım (veya kısmen oldum vb) genel yorumlar dışında ne forumda ne başka ortamda açık etmeyeceğime söz veriyorum...

Kaya 1 saat önce verdi diye mi ciddiye almıyorsun :D
E iyi Salah dediğin gibi olsun, Lesley'in imzası da mı öyle veya Zaniolo.

Bak hocam daha önce de yazdım kaçırdığınız noktalar şu. Ben Salah olayını mesela BJK'nin çarşının kurucularından birinden öğreniyorum, yakınen dostluğumuz var. Beşiktaş'ta 9 yıl yaşadım ayrıca yani düşündüğünden fazla çevrem var orada. O bilgi bana gelir gelmez elime telefonu alıp hemen gireyim diye pusuda yatmıyoruz. Ben genellikle gece müsait olurum gece yazarım genel olarak profilime bakarsan hep gece yazdığımı görürsün. Salah haberini ben 2 gün öncesinden biliyordum nerede buluşulacağına kadar. Emrah beye de ilettim mesela LÜE ile zamanında ticari ilişkilerimiz dostluğa evrildi. FB ile alakalı bilgiler de kendisinden gelir.

Tekrar söylüyorum seni veya bir başkasını inandırmak zorunda değilim. İnanmıyorsan yok say de. Beni sağ olsun davet ettiler, davete icabet ettik.

Üst üste aynı şeyleri konuşmanın manası yok.

reis sence yönetim cl'nin en berbat defans hattının bizde olduğunun bilincinde mi
niye stoper alınmıyor, kafayı üşütmüş olabilirler mi
o konuda bilgin var mı

ben bela okumaktan yoruldum ama siz yaptıklarınızdan yorulmadınız

allah sizi bildiği gibi yapsın ya ne bk yiyorsanı yiyin, gs ile ilişiğimi kestim

Geri
Üst Alt