Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Bu anket kapanacak: .
Aşil softani gelmiş
Ben kaçar

IMG_6765.webp

reis sence yönetim cl'nin en berbat defans hattının bizde olduğunun bilincinde mi
niye stoper alınmıyor, kafayı üşütmüş olabilirler mi
o konuda bilgin var mı

Stoper alınacak yerleşime göre yerli mi olacak yabancı mı bakılacak. Ahmetcan alternatifler arasında. Ön hat önemli şu an için.

Leao yerine barışı yedekleyecek bir oyucu alıp, 23 yaş üstü için orta sahaya 8 numara transferi çok daha mantıklı (40milyon euroya) . Aşağıda stil olarak Barış'a çok benzeyen italya'da oynayan 23 yaş kuralına uygun oyucu ... maksimum 7-8 milyo euraya biter transfer...

10 numara icin cikan isimler saka mi hicbiri galatasaray seviyesinde adamlar degil
osimhen'den sonra cok rezalet ilerliyor transfer

Leao yerine barışı yedekleyecek bir oyucu alıp, 23 yaş üstü için orta sahaya 8 numara transferi çok daha mantıklı (40milyon euroya) . Aşağıda stil olarak Barış'a çok benzeyen italya'da oynayan 23 yaş kuralına uygun oyucu ... maksimum 7-8 milyo euraya biter transfer...

40 Euro leaoya vereceğime 26 sterlin rashforda veririm.

@Emre Zeytinli @Veli Baltacı Şimdi 2 farklı taraftarı ele alalım.Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid deplasmanı ve Osimhen Sarı-Kırmızı Kart cezalısı.Maç'a 5 Dk var Veli Maç'ı açmak bile istemiyoken Emre ise Getir'in kuryesiyle Antep Fıstığı'nı niye bu kadar geç getiriyosunuz diye telefonda tartışmakta 😀
Muradım ele aldın demek 👀😍

hocam çorumspor düzeyi bi heriften bahsetmiom yani ilk XI için adam gibi üst düzey avrupalı bir defansçı alma planı yok mu

Üst düzeyi nereye alıyorsun hocam sınır var.

Singo - Sallai ikilisinen çıkılırsa aynı anda bir fikir var stoper için ama ikisinden aynı anda çıkılmaya bağlı. U23 den potansiyelli çekilecek tabii.

Son aldığım bilgi ise Can ile Leao'da artık son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı. Aynı anda getirilmek isteniyorlar.

Büyük bir aksilik olmazsa ikisi de artık Galatasaray'ın oyuncularıdır.

Başından beri söylüyorum, Martinelli tamamen Milan'ın almak istediği oyuncu. İşi bozuğa çevirme, biz de sana bozuk yaparız üfürmesi.

Yarın görüşmek üzere artık. Hayırlı akşamlar herkese.

Geri
Üst Alt