Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Bu anket kapanacak: .
uurrcan
singo-sançez-akerim-jakops
sara-hakanç
Barış-10-leao
Osimhen​

çocuğun 6 tam maçını izledim ,

tek olumlu yanı duran top kullanabilmesi

e zaten onu en iyi yapan adamlardan biri var zaten takımda

rus morutana 30 milyon para gömecekler , koşun soyuyolar Galatasaray ı mı
Sen şimdi ciddi ciddi, harbici 10 saat bu çocuğu mu izledin? Maçların her anını izledin mi?

1786020936659.webp

Bilal'in bir videosunu açtım. Videoda şöyle bir sekans var, birkaç tane daha gördüm buna benzer tecih hatalarını. Bize şu pozisyonda üst tarafa aradan pası atıp kaleciyle karşı karşı bırakacak adam lazım. Burada 50 metre top sürdü rakibi çalımlayıp, pozisyonun devamında arkadan bindiren adama bıraktı ve gol oldu ama asıl olması gereken pozisyon öldü. Bu yüzden saf yetenekten ziyade bizim o bölgeye liderlik edecek, oyun olgunluğu yüksek, futbolu tam anlamıyla bilen birisi gerekiyor.

1786020622286.webp

Batrakov iyidir, bitirmek lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 taksit 33m
6m kolay bonuslar
3m zor bonuslar
kardan 20% pay
Confused Cat GIF

Aynen, aynen. Paris Saint-Germain, Lokomotiv Moskova’nın kapısında kul köpeği olmuş ha! İlla da bize verin Batrokov’u diye. :asd: Paris Saint-Germain’in PAF takımında bile ilk 11’e girmesi şüpheli oyuncuyu bize yıldız diye yutturmaya çalışıyorlar. Göz var, nizam var; insanların aklıyla dalga geçmeyin.
“Göz var, izan var” renktaş

Osimhen geçen sene maçların yarısını kaçırdı üstüne 50 kere ofsaytta kaldı, Leao gelince bunları düzeltmezse çok da birşey değişmez.

Çorum deplasmanında Leao bir sahaya çıkıp o zeminde top oynasın da gerisine bakarız.
ne varmis Corum'un zemininde
hali gibi zemin

tutturulmus bir Corum da Corum
Corum'un zeminine kurban olayim!!

Geri
Üst Alt