- 2 Nisan 2012
- 43.395
- 22.365
- 2.888
Neyim varmış benim?
-Çorum zemini.
-Çorum zemini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu alamazlar su tipi kucaga almak mumkun mu?GSC Mod On: Küme düşmüş takımın orta sahası. 2007 li bir çocuk. Bizim ligin kaşarları bunu kucağına alır (!)
![]()
Bunu ben de gördüm. 90 dk izlemişliğim yok ama bencil bir oyuncu izlenimi verdi bana. Takımı yönlendiren, oynatan bir oyuncu değil sanırım. Bizde bireysel oyuncu yeterince var. Leao da gelirse asıl bunları oynatacak oyuncu lazım. Bu çocuğu gerçekten istiyorsak bir kez daha yanlış profiller peşinde koşuyoruz demektir. Uguçükü'de de benzer hata yapmışlardı.Bilal'in bir videosunu açtım. Videoda şöyle bir sekans var, birkaç tane daha gördüm buna benzer tecih hatalarını. Bize şu pozisyonda üst tarafa aradan pası atıp kaleciyle karşı karşı bırakacak adam lazım. Burada 50 metre top sürdü rakibi çalımlayıp, pozisyonun devamında arkadan bindiren adama bıraktı ve gol oldu ama asıl olması gereken pozisyon öldü. Bu yüzden saf yetenekten ziyade bizim o bölgeye liderlik edecek, oyun olgunluğu yüksek, futbolu tam anlamıyla bilen birisi gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 330554
Tam tersi gibi şu an durumOkuduğum haberler ve twitterdaki derlemelere göre
- Leao’nun kulübü ile anlaşmaya varıldı.
- Leao ile henüz mutabakat sağlanmadı.
Patates yetiştirsen patates bile avrupa standartını karşılamadığından sınırdan dönerNeyim varmış benim?
-Çorum zemini.
![]()
Antrenmana dönme tarihini elestir o zaman. 39 yasindaki herif final yaptiktan sonra tek 10 gün tatil yapiyor. O da dandik MLS liginde fazla mac kacirmamak icin
Öyle mi?Tam tersi gibi şu an durum
Beni niye alıntıladın hocamBunu alamazlar su tipi kucaga almak mumkun mu?
Leao 10 numara özellikleri de olan bir adam. Öyle dümdüz bir kanat değil, yanındaki adamla ince işlere girmeti seviyor. İçe kayıp 10 numaranın açacağı koridoru yararak kaleye kadar gidebilir, ince paslarla hücumu pozisyona da sokar. Bu yüzden otunu bilen, zeka seviyesi yüksek ve hızlı düşünüp hızlı karar alan birisi olmalı o bölgemizde. Sane, Leao ve Osimhen'in performansını doğrudan yükseltir bu tarz bir profilBunu ben de gördüm. 90 dk izlemişliğim yok ama bencil bir oyuncu izlenimi verdi bana. Takımı yönlendiren, oynatan bir oyuncu değil sanırım. Bizde bireysel oyuncu yeterince var. Leao da gelirse asıl bunları oynatacak oyuncu lazım. Bu çocuğu gerçekten istiyorsak bir kez daha yanlış profiller peşinde koşuyoruz demektir. Uguçükü'de de benzer hata yapmışlardı.
Annem BesiktasliSenin soyadın neden Beşiktaş?