Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Bu anket kapanacak: .
Neyim varmış benim?

-Çorum zemini.

L_height

Bilal'in bir videosunu açtım. Videoda şöyle bir sekans var, birkaç tane daha gördüm buna benzer tecih hatalarını. Bize şu pozisyonda üst tarafa aradan pası atıp kaleciyle karşı karşı bırakacak adam lazım. Burada 50 metre top sürdü rakibi çalımlayıp, pozisyonun devamında arkadan bindiren adama bıraktı ve gol oldu ama asıl olması gereken pozisyon öldü. Bu yüzden saf yetenekten ziyade bizim o bölgeye liderlik edecek, oyun olgunluğu yüksek, futbolu tam anlamıyla bilen birisi gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 330554
Bunu ben de gördüm. 90 dk izlemişliğim yok ama bencil bir oyuncu izlenimi verdi bana. Takımı yönlendiren, oynatan bir oyuncu değil sanırım. Bizde bireysel oyuncu yeterince var. Leao da gelirse asıl bunları oynatacak oyuncu lazım. Bu çocuğu gerçekten istiyorsak bir kez daha yanlış profiller peşinde koşuyoruz demektir. Uguçükü'de de benzer hata yapmışlardı.

Can için %30 pay ver. Zaten başarılı olursa her türlü win win hatta hemen satmaya da gerek yok.

Okuduğum haberler ve twitterdaki derlemelere göre

- Leao’nun kulübü ile anlaşmaya varıldı.
- Leao ile henüz mutabakat sağlanmadı.

Antrenmana dönme tarihini elestir o zaman. 39 yasindaki herif final yaptiktan sonra tek 10 gün tatil yapiyor. O da dandik MLS liginde fazla mac kacirmamak icin

MLS'te sezon devam ediyor. Bizdeki Afrika Kupası yani... Bizde ise yaz arası, DK nedeniyle yaz tatili yapmamış oyunculara ekstra tatil ondan veriliyor... Bu oyunculara iki sezon arasında nispeten uzunca bir tatil lazım ya hani...

Bunu ben de gördüm. 90 dk izlemişliğim yok ama bencil bir oyuncu izlenimi verdi bana. Takımı yönlendiren, oynatan bir oyuncu değil sanırım. Bizde bireysel oyuncu yeterince var. Leao da gelirse asıl bunları oynatacak oyuncu lazım. Bu çocuğu gerçekten istiyorsak bir kez daha yanlış profiller peşinde koşuyoruz demektir. Uguçükü'de de benzer hata yapmışlardı.
Leao 10 numara özellikleri de olan bir adam. Öyle dümdüz bir kanat değil, yanındaki adamla ince işlere girmeti seviyor. İçe kayıp 10 numaranın açacağı koridoru yararak kaleye kadar gidebilir, ince paslarla hücumu pozisyona da sokar. Bu yüzden otunu bilen, zeka seviyesi yüksek ve hızlı düşünüp hızlı karar alan birisi olmalı o bölgemizde. Sane, Leao ve Osimhen'in performansını doğrudan yükseltir bu tarz bir profil

Geri
Üst Alt