Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Bu anket kapanacak: .
Keşke Godtsu ikna edebilseler bu aynı zamanda 10 numaraya buendia tarzı tecrübeli bir adam fırsatı demek

Artik alistik, foruma her girdigimde nasil olsa kimse gelmemistir diye hic gaza gelmiyorum bile. Eylüle kadar gider böyle bu gidisle.

1786041638616.webp

Ellerinde en büyük koz başarısızlığı ligin üzerinde kadro algısıyla hocanın üzerine yıkmak, dolayısıyla hala tatmin edecek transfer beklenilmesi biraz komik

öyle zaten, takımda osimhen var sane var sanchez var

hala transfer istiyorsunuz diye düşünmüyorlarsa hiçbir şey bilmiyorum

bunlar böyle zihniyetteler

Arsenal Martinelli ile devam etmek istemiyor.

Dönem kapanmadan bir sol kanat alacaklardır, takımın en zayıf bölgesi orası.

Hakan Çalhanoğlu Türk değil de yabancı olup Hakan Safi ile anlaşsaydı ve daha sonra Fenerbahçe’ye gitmeyip bize imza atsaydı burda herkes transfer çalımı diyecekti kimse boş yapmasın eğer katkı sağlayacaksa, huzur bozmayacaksa gelsin.

Şunlar bu sektörden yıllardır para kazanıyor ya bundan beteri olamaz.

Kulüp değilmiş yazandan da kaynak göstermesini istiyor. Kulüp şikayet etti diye haber yapan kim onu sorgulayan yok. Sanırsın kulüp resmi hesabından açıklamış da bir da gerçekten resmi falan yazmış. Şunların yaşadığı kibir, kendini beğenmişlik... Yazık.

1786041999389.webp

Bu nasıl bir kafa yapısı arkadaş, yine sosyal medyada gördüğü hatalı haber üzerinden yorum yapıp öyle değilmiş diyene de resmi açıklama göster diye çıkışıyor. 🤦‍♂️
1786042182933.webp

Günlerdir aynı haberler, ha oldu ha oluyor, yok teklif yapıldı, yok şu kadar fark kaldı, hep aynı 3-4 isim dönüp duruyor. Kolpa bir durumlar dönüyor gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav çekin Milana rest arkadaşım ya. Sanki adamın peşinde binlerce kulüp var. Kalsın ellerinde

Hakan Çalhanoğlu Türk değil de yabancı olup Hakan Safi ile anlaşsaydı ve daha sonra Fenerbahçe’ye gitmeyip bize imza atsaydı burda herkes transfer çalımı diyecekti kimse boş yapmasın eğer katkı sağlayacaksa, huzur bozmayacaksa gelsin.
Huzur bozan bir tipte değil adam dümdüz düzgün oyuncu millet kafayı yemiş bir sürü sanrı oluşturuyorlar zihinlerinde gerçek kabul ediyorlar şu gezegende 10 tane kendi haline işini yapıp topunu oynayan adam say deseler hakanı net o listeye sokarsın.

Dursun Özbek böyle yüksek maaşlı adamı almaz ima etti zaten. Bencede leao gelmeyecek

Dursun Özbek kaç yaşında adam, yokluktan buralara gelmiş biri, kafasında bin tane tilki dolanıyordur.

Şunu demek istiyorum, geçen sene Osimhen Sane aldık bu sene üstüne Leao çektik kardeşim demek, olası her türlü başarısızlıkta "ben başkan olarak üstüme düşeni yaptım" demek için gayet iyi bir kalkan.

Herhangi başka bir "yıldız" oyuncu getirme şansı yoksa Leao'ya bonservisi de verir maaşı da.

Bizim ligde bu kadar açık alan bulma ihtimali yok.
Öndeyken maçın sonlarına doğru 5'e 2 kontralara çıkıp kaç defa içine edip burada hepimize küfür ettirtmiyor mu bu takım ligde? Şu gibi pozisyonlardan 10 tane bulmuyorsun zaten, öndeyken maçı kopartacağın bu gibi 1 tane pozisyon geliyor, onun da içine ediyoruz.

Geri
Üst Alt