Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.711
- 4.962
- 673
bctyi sevmem ama erdenci diye yiyorlar gibime geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumdaki macırları göreve davet ediyorum.olay bu adam degil zaten sanirim panda reyiz
Bulgar bi herifin sikinti cikardigi soylenmekte
![]()
Ротенберг отказался продавать Батракова в ПСЖ за €30 млн — Иван Карпов - Совспорт
Генеральный директор «Локомотива» Борис Ротенберг не стал отпускать полузащитника Алексея Батракова в «ПСЖ» за €30 млн в «ПСЖ». Об этом сообщил журналист Иван Карпов у себя в Telegram-канале.www.sovsport.ru
6222'den neyse veriyorlar işte.Çakarı 99'dan beri dava ediyoruz hala devam ediyor adam, bu tür şeyler genelde para cezası ile mi sonuçlanıyor hep bi denetimli serbestliği tekrarlama durumunda ceza falan yok mu yahu.
Abv Falcao
antrenman maçlarında adam lazımAlamıyonuz anladık da satmak için de mi para lazım? Nelsson neden hala bu takımda? Son gün bedavaya göndereceksiniz işte GS’de artık bedavaya oyuncu yok diye artislik yapıyosunuz bi de.
Batrakov’un kilosu az, bize uymuyorBatrakov bize gelmek icin yanip tutusuyor adeta
bu cocuga cok isindim cok yukseldim
gelsin derhal
Bilal klas ama olmayacak dua
Mora iyiyse bize yar olmaz, bize yar olursa da bilin ki dolandirildik
Uyuşturucu mu içiyor acaba kafası güzel haberler veriyorburhanı kulüp şikayet etmedıyse nedne gozaltında
kontenjana takılmayacak olsa isterlerse masöz yapsınlarantrenman maçlarında adam lazım