Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Bu anket kapanacak: .
Aziz’in masasına oturmuş adamla iş tutan kendi zekasını sorgulasın bi zahmet.

Avrupa ligi final maçıydı rakibi hatırlamıyorum ceza sahası dışından sağ çaprazdan attığı o ayak içi nefis golü hala hatırlıyorum.

muhteşem bi golcüydü yav
Süper kupa değil miydi o Chelsea’ye karşı

Hakan Çalhanoğlu Türk değil de yabancı olup Hakan Safi ile anlaşsaydı ve daha sonra Fenerbahçe’ye gitmeyip bize imza atsaydı burda herkes transfer çalımı diyecekti kimse boş yapmasın eğer katkı sağlayacaksa, huzur bozmayacaksa gelsin.
Yahu damarimi kessen sari kirmizi akar muhabbetinden sonra 2 yaz ust uste " olmadi fenere gideyim" gorusmeleri gelince tabi burasi dusman kesilir. Yerliymis yabanciymis kime ne

Evet evet öyleymiş. Üstad baksana resmen vurmadan önce bi durup ölçüp biçip öyle vuruyor. Enfes

O dönem düzenli La Liga izlerdim, acayip keyifliydi Falcao’yu izlemesi hatta Monaco’ya gitmesine bayağı üzülmüştüm.

Bu takım tercihlerinden dolayı kaç sene ŞL oynamadı hatta, sonra Monaco dönemi bir sene 30 mu ne atmıştı ama eskisi gibi değildi, Mbappelerin olduğu sene o da iyidi işte City’e bir tane temiz saplamıştı.

Bize net şekilde ölüsü geldi ama sahaya çıkabildiğinde yine de fark yaratıyordu.

Oktay ercan a bir burhan a 2... menejerlerin oyuncağı olmuşlar... 1 yaz boyu para kazanıp sonrasında keyif sürüyorlar...
Valla Burhan’a son dönemdeki duruşundan dolayı birşey demem. Gitti kendi platformunu kurdu zamanında Zaha’yı ilk o söyledi, geçen sene Singo’yu o söyledi, Erden Timur’u hapse attıklarında yanında durdu.

Musiala olayı aptallık olsa da Yakup’tan, Kaya’dan, Nevzat’tan, Naci’den on kat daha iyidir.

Yağız’a da ondan başka posta koyanı görmedim.

Oktay Ercan falan kim abi ya. Her ipini koparanı niye sokuyorsunuz kulübün içine.

Yatacak yerin yok Dursun, köy bakkalı gibi yönetiyorsun kulübü.

Oktay Ercan’ı tanımıyorum ama bu transfer döneminde ortalığı karıştıranın o olduğunu söylüyor herkes.
Niye böyle bir şey yapsın ki? Gerçeklik payı varsa da Burhan kanıtlarını sunsun da olayın doğruluğunu bizde öğrenmiş olalım. Her kimse taraftara böyle bir umut verip gündemi meşgul eden ortaya çıksın.

Valla Burhan’a son dönemdeki duruşundan dolayı birşey demem. Gitti kendi platformunu kurdu zamanında Zaha’yı ilk o söyledi, geçen sene Singo’yu o söyledi, Erden Timur’u hapse attıklarında yanında durdu.

Musiala olayı aptallık olsa da Yakup’tan, Kaya’dan, Nevzat’tan, Naci’den on kat daha iyidir.

Yağız’a da ondan başka posta koyanı görmedim.
yağız'dan bahsetmek yasak. :/

Geri
Üst Alt