Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 156
- 170
- 43
falcoa atletikodayken bi ara arapdo puştundan iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper kupa değil miydi o Chelsea’ye karşıAvrupa ligi final maçıydı rakibi hatırlamıyorum ceza sahası dışından sağ çaprazdan attığı o ayak içi nefis golü hala hatırlıyorum.
muhteşem bi golcüydü yav
Süper kupa değil miydi o Chelsea’ye karşı
Yahu damarimi kessen sari kirmizi akar muhabbetinden sonra 2 yaz ust uste " olmadi fenere gideyim" gorusmeleri gelince tabi burasi dusman kesilir. Yerliymis yabanciymis kime neHakan Çalhanoğlu Türk değil de yabancı olup Hakan Safi ile anlaşsaydı ve daha sonra Fenerbahçe’ye gitmeyip bize imza atsaydı burda herkes transfer çalımı diyecekti kimse boş yapmasın eğer katkı sağlayacaksa, huzur bozmayacaksa gelsin.
Oktay ercan a bir burhan a 2... menejerlerin oyuncağı olmuşlar... 1 yaz boyu para kazanıp sonrasında keyif sürüyorlar...Oktay Ercan’ı tanımıyorum ama bu transfer döneminde ortalığı karıştıranın o olduğunu söylüyor herkes.

Evet evet öyleymiş. Üstad baksana resmen vurmadan önce bi durup ölçüp biçip öyle vuruyor. Enfes
Osimhen seviyesi orta saha rodri falandır herhalde...Devre arasinda Osimen seviyesi orta saha diye diye uyuttular nhaga geldi![]()
Valla Burhan’a son dönemdeki duruşundan dolayı birşey demem. Gitti kendi platformunu kurdu zamanında Zaha’yı ilk o söyledi, geçen sene Singo’yu o söyledi, Erden Timur’u hapse attıklarında yanında durdu.Oktay ercan a bir burhan a 2... menejerlerin oyuncağı olmuşlar... 1 yaz boyu para kazanıp sonrasında keyif sürüyorlar...
Aynen! Taraftarı oyalıyorlar, zaten en iyi yapabildikleri şey.Alamazlar bir yana bence almak da istemiyorlar. Devre arasının aynısını yaşıyoruz. Uyutup uyutup son hafta üç kiralik getirecekler.
Niye böyle bir şey yapsın ki? Gerçeklik payı varsa da Burhan kanıtlarını sunsun da olayın doğruluğunu bizde öğrenmiş olalım. Her kimse taraftara böyle bir umut verip gündemi meşgul eden ortaya çıksın.Oktay Ercan’ı tanımıyorum ama bu transfer döneminde ortalığı karıştıranın o olduğunu söylüyor herkes.
yağız'dan bahsetmek yasak. :/Valla Burhan’a son dönemdeki duruşundan dolayı birşey demem. Gitti kendi platformunu kurdu zamanında Zaha’yı ilk o söyledi, geçen sene Singo’yu o söyledi, Erden Timur’u hapse attıklarında yanında durdu.
Musiala olayı aptallık olsa da Yakup’tan, Kaya’dan, Nevzat’tan, Naci’den on kat daha iyidir.
Yağız’a da ondan başka posta koyanı görmedim.