Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
  • Bu anket kapanacak: .
Hangi iyi nöbet Aras'ım?
sad-person-walking.gif

Eminiz ki yönetim Villarreal maçında oynamasa bile maç öncesinde bir transferi daha duyurmak istiyor. Maça 1 gün kaldı ve tık yok.

Paramız var diyorlar da mesele keşke bazen sadece para olsa. Keşke parasını verince her şey hallolsaydı.

Bu amatörlükle, bu kafa yapısıyla bakalım nereye varacağız

Eminiz ki yönetim Villarreal maçında oynamasa bile maç öncesinde bir transferi daha duyurmak istiyor. Maça 1 gün kaldı ve tık yok.

Paramız var diyorlar da mesele keşke bazen sadece para olsa. Keşke parasını verince her şey hallolsaydı.

Bu amatörlükle, bu kafa yapısıyla bakalım nereye varacağız
Plansızlık, tembellik, kendini bilmeme, yeteneksizlik
Parasızlıksa da beceriksizlik. Taraftar ulke kosullarını dusundugunde geliri seviyesinde kendini kulubun sahibi göre guruhtan cok daha fazla katkı sagladı son 4 senede.
Kutusuydu, formasıydı, kombinesiydi aldı, en yuksek bilet parasını ödedi. Sen buna ragmen su an 4 buyukler icerisinde tek sen param yok diye geziyorsan kusura bakmasınlar da bu beceriksizliktir.

Sorsan kongre tafartara açılsa seviyemiz düşer, diger kuluplere benzeriz derler ama elit uber muhtesem liselilerin cıkardıgı tek adaylı yönetim de Dursun Özbek. Ayrıca bu elit topluluga simdi hadi transfer yapacagız madem kulubun sahibisiniz atın ortaya bisey desen Aziz'in bir Greenwood transferi icin beş kisiden toplandıgı para cıkmaz.

Bu kongre yapısı degişmedikce kulup taraftarın ittirmesiyle en fazla bu kadar ilerler. Yoksa Dursun Ozbek gider, Esref Hamamcıoglu gelir, o gider Suheyl Batum gelir. Onların da derdi kapalı kongrede takımların basarısı degil, kongre uyelerinin kişisel keyiflerini tatmin olur.

Geri
Üst Alt