Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
Hangi iyi nöbet Aras'ım?
sad-person-walking.gif

Eminiz ki yönetim Villarreal maçında oynamasa bile maç öncesinde bir transferi daha duyurmak istiyor. Maça 1 gün kaldı ve tık yok.

Paramız var diyorlar da mesele keşke bazen sadece para olsa. Keşke parasını verince her şey hallolsaydı.

Bu amatörlükle, bu kafa yapısıyla bakalım nereye varacağız

Eminiz ki yönetim Villarreal maçında oynamasa bile maç öncesinde bir transferi daha duyurmak istiyor. Maça 1 gün kaldı ve tık yok.

Paramız var diyorlar da mesele keşke bazen sadece para olsa. Keşke parasını verince her şey hallolsaydı.

Bu amatörlükle, bu kafa yapısıyla bakalım nereye varacağız
Plansızlık, tembellik, kendini bilmeme, yeteneksizlik
Parasızlıksa da beceriksizlik. Taraftar ulke kosullarını dusundugunde geliri seviyesinde kendini kulubun sahibi göre guruhtan cok daha fazla katkı sagladı son 4 senede.
Kutusuydu, formasıydı, kombinesiydi aldı, en yuksek bilet parasını ödedi. Sen buna ragmen su an 4 buyukler icerisinde tek sen param yok diye geziyorsan kusura bakmasınlar da bu beceriksizliktir.

Sorsan kongre tafartara açılsa seviyemiz düşer, diger kuluplere benzeriz derler ama elit uber muhtesem liselilerin cıkardıgı tek adaylı yönetim de Dursun Özbek. Ayrıca bu elit topluluga simdi hadi transfer yapacagız madem kulubun sahibisiniz atın ortaya bisey desen Aziz'in bir Greenwood transferi icin beş kisiden toplandıgı para cıkmaz.

Bu kongre yapısı degişmedikce kulup taraftarın ittirmesiyle en fazla bu kadar ilerler. Yoksa Dursun Ozbek gider, Esref Hamamcıoglu gelir, o gider Suheyl Batum gelir. Onların da derdi kapalı kongrede takımların basarısı degil, kongre uyelerinin kişisel keyiflerini tatmin olur.

Evet yarın akşam boş tribünlere oynama işiyle birlikte haftaya başlayacak olan lige de takım üzerinde karabulutlarla girme durumumuz olacak. Bu sene kimsede ne maç izleme hevesi ne de şampiyonluk hevesi var. Bir takımın içine ancak böyle sıçılır. Bravo Dursun Bey. #DursunÖzbekİstifa #DursunÖzbekİstifa İSTİFA İSTİFA İSTİFA

Valla art niyetli bile olunsa bu sekilde surec yonetilmezdi heralde. Hep "planliyiz dogruyuz, merak etmeyin"ler duyuyoruz.

Siyasette de cok duyduk bu taktikleri acikcasi.

Inandiriciliklari da kalmadi. Zaten guven vermiyorlar epeydir(hatta bazilari icin bastan beri)

Kafada saldim transfer isini acikcasi.

transferlerin olmaması, beceriksizlik vs. bunlara alışkınız da

rennes maçında büyük tepki bekliyordum ve neredeyse hiç tepki yoktu. sosyal medya yangın yeri de olsa gerçekte hiçbir etkisi olmadı. bu sebeple transfersiz kapatsak dönemi şaşırmam. bu durum üzdü.

şampiyonluk satılmadıysa

gelir olarak kulüp tarihinin en verimli döneminde iken
takımın omurgasının yenilenmesi
çöplerin de atılmaları gerektiği şubat ayından beri de belli iken
hiçbir belirlenmiş hedefin olmaması + sonucunda yaz boyu tek bir transfer yapılmadan yeni sezona giriliyor olmasının var ise mantıklı açıklamalarını duymak isteriz

İki tane 11imiz olmalı diyen Okan hocaya Çorum maçında ilk 11’i zor çıkarma şoku

Geri
Üst Alt