Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.364
- 60.274
- 3.473
Avrupa senin neyine allahın taşralısıKonyaspor, Bastia’dan 10 numara Alexandre Zaouai transferinde mesafe katetti!
alllaaaaaaah
avrupa avrupa duy sesimizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa senin neyine allahın taşralısıKonyaspor, Bastia’dan 10 numara Alexandre Zaouai transferinde mesafe katetti!
alllaaaaaaah
konya bile transfer yapıyorKonyaspor, Bastia’dan 10 numara Alexandre Zaouai transferinde mesafe katetti!
alllaaaaaaah
Bu golü atan adamı bulun bana. Bizde şu golü atacak adam yok.
Bu sene tsliyiz rtsöyle bi şey olursa mecbur tjk,ts desteklerim bu sene bizim maçlara 1 dk bile bakmam valla
Bize ne gonyadan dostum burası etli ekmek formu muKonyaspor, Bastia’dan 10 numara Alexandre Zaouai transferinde mesafe katetti!
alllaaaaaaah
Sinek ikili dursun varken bizi daha cooook kucaklarlar.2. Hafta maçimiz da cuma günü. 21 ağustos
Bu Burak Eren ile eskiden iyiydik mentleşiyorduk sürekli sonra hatırlamadığım bir sebepten kavga ettik engelledi. Şimdi bakıyorum full kolpa haber sıkıyor. Doğru insanla kavga etmişiz elhamdülillah.
Bay bilgi vs bay sulugoz
Keşke 1 bölge eksik olsa
10 numara yok
10 numara yedeği yok
2. Santrafor yok
Kanat yedeği yok
Sol stoper yedeği yok
Porto Milan’daki Santiago Gimenez’i yokluyormuş.
Deniz Gül’de ayrılmaya yakın yazmışlar kiralık olarak.
Şu ortamda Fb ya da GS kiralık almayıp Elche yaparsa kiralık ağzıma geleni söylerim he