Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Mora gelirse Lesley veya Lemina banko oynar gibi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben biraktim artik dert edinmeyi. Adamlar kufur yiyeceklerini bile bile dert etmiyorlar bana ne anasini satayim

Baskani tdsi dusunsun bu isin sonunu

Bay bilgi vs bay sulugoz

Bay bilgi vs bay sulugoz
Bu Burak Eren ile eskiden iyiydik mentleşiyorduk sürekli sonra hatırlamadığım bir sebepten kavga ettik engelledi. Şimdi bakıyorum full kolpa haber sıkıyor. Doğru insanla kavga etmişiz elhamdülillah.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Porto Milan’daki Santiago Gimenez’i yokluyormuş.

Deniz Gül’de ayrılmaya yakın yazmışlar kiralık olarak.

Şu ortamda Fb ya da GS kiralık almayıp Elche yaparsa kiralık ağzıma geleni söylerim he

Keşke 1 bölge eksik olsa

10 numara yok
10 numara yedeği yok
2. Santrafor yok
Kanat yedeği yok
Sol stoper yedeği yok

Üstelik:

10 numara 1 senedir (3 transfer dönemidir) yok
10 numara yedeği hiç olmadı, devşirdik durduk birilerini (Yunus sağ kanat yedeği normalde), Yusuf Demir'i yerli oynatırız diye alıp oynatamadığımız için sayma...
Sol kanat yedeği malum şahıs gidip BAY as olduğundan beri yok, kiralık miralık idare ediyoruz (Sallai mevkisinde doğru dürüst oynayamadan bek oldu, onu saymıyorum)
Sol stoper yedeği hiç olmadı (sağ stoper yedeği vardı bi ara Nelsson-Davinson aynı anda varken, şimdi o da var mı tartışılır)

Norveçli hıyarto hull city'de. Oyuncuyu hiç izlemedim ama yakışıklı bir kardeş. Hull şehrindeki kızlar ve geylerin maç izlemek için bahaneleri olmuştur

Ya mesele 1-2 transfer olsa beklesinler sonlara doğru çözerler diyeceğim ama bu takımın en az 4-5 transfere ihtiyacı var. Geçen seneyi çok çabuk unuttunuz. Neyi bekliyorsunuz işbilmezler ordusu...

Moranin su asamada Emre Mordan ne farki var anlamadim. Bize Mertens gibi Asensio gibi Talisca gibi direkt sahaya koydugunda suphe goturmeyecek sekilde skor yapacak adam lazim. Osimheni cikardigin takimdan skor yuku yari yariya azaliyor.

Bruno Fernandese vermen gereken parayi Leaoya veriyorsun sacma sapan bi planlama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt