Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Mora nereden çıktıysa? İhtiyacı karşılamayacağı belli; Porto olamamış wonderkidini nereye çakarsa çaksın, bize ne yahu? Fiyatı uygun olur, denemek istersin de beklentiyi karşılamamış çocuğa biçilen süper star fiyatı ilginç. Menajerlerin önüne getirdiği her isim için vakit kaybetmek zorunda değilsin. Ha, maksat zaman kazanmaksa, o zamanın sonu sizin de sonunuz olacak gibi görünüyor; bir siz göremiyorsunuz muhteremler...

Lookman planı yok. Doğru değil. Leao da süreç devam ediyor orta yolu bulmak adına.

Veiga ismini atmış Tolgahan ama bunlar para harcamıyor diyoruz olabilitesi olmayan oyunculara inanıyorsunuz. Mora, Veiga, Bilal bunlar olacak işler değil.

Cenk ısrarla Kevin ı getirme istiyor. Eğer Leao iptal olursa bilin ki 10 a kevin çekilecek.

Şu an tek sıcak isimler leao ve can. Diğerleri can a bağlı demiştim.

batrakov noldu

Kucaktan kucağa atlarken en sonunda Portekiz mafyasinin kucağına oturduk gibi gorunuyor.

İmkan varsa Reijnders alınsın da sonrasına bakılsın. Takım bir şey oynayamıyor, oyunu yükseltecek, inisiyatif kullanacak adam ihtiyacı had safhada iken astronomik maliyetlerle Leao filan aşırı lüks diye düşünüyorum.

Renato Veiga camiamiza hayırlı olsun

9750807138d0403dc95e6316cf21de44.jpg

Lookman planı yok. Doğru değil. Leao da süreç devam ediyor orta yolu bulmak adına.

Veiga ismini atmış Tolgahan ama bunlar para harcamıyor diyoruz olabilitesi olmayan oyunculara inanıyorsunuz. Mora, Veiga, Bilal bunlar olacak işler değil.

Cenk ısrarla Kevin ı getirme istiyor. Eğer Leao iptal olursa bilin ki 10 a kevin çekilecek.

Şu an tek sıcak isimler leao ve can. Diğerleri can a bağlı demiştim.
İnşallah ucuza kaçmazlar.
Pavloviç istedik Cuesta geldi,
Pape Gueye istedik Niaga geldi
Leao isteyip ,De Bruyne -Mora felan alınacaksa eldekiler oynasın daha iyi!
İnsan en azından Enciso alıp öyle düşünür diğer isimleri, kimseyi alamadık deyip yeni çer çöpü almasınlar artık, bu film sıktı.

Uludağ Gazoz Nürnberge sponsor olmuş adamlar „Bize Ilkayi getirecekler“ yorumları yapıyor. Aklıma Volvo Zlatan mevzusu geldi ne günlerdi be

Geri
Üst Alt