Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.383
- 60.315
- 3.473
bunlar o 25lik teklifi de inş kabul etmezler diye yapmışlardır zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha 20 yaşında potansiyeli olan bir oyuncu Almanya liginde oynuyor, yerli statüsünde sayılıyor en azından 25 değil 30 m euro teklif edersin maksimum bu dersin onun üstüne çıkmazsan yine anlarım da 25 + 5 komik kalıyor. Bir noktada 35'e bitirme şansın olur ama sen pazarlığa rakibin kabul bile etmeyeceği tutarla geliyorsun üstüne ligler başlıyor.Tamamda adam 25ten fazla etmezki daha milli takımda maçı yok keremi kesememiş , Bundesliga gol kralı mı olmuşta 40,50 veriyosun
Yav rts hadi diyelim senin dedigin gibi surec. Aṣagi yukari 1.5 aydir can aṣagi can yukari konusuluyorBurada pazarlığa açık olup olmama sanırım mesele. Samiyen'in mesaja göre siz 50'den aşağı inmeyecekseniz yeni teklife gerek yok gibi anladım ben. Pazarlığa açıksanız o zaman yeni teklifi yapalım gibi. Mesela Everton geldi diyorlardı biz 50 demişiz adamların teklifi kabul etmedik onlarda yeni teklif vermedi gibi bir durum gibi düşünüyorum. Ha bu şu an değil en azından 2-3 hafta önce söylenmeliydi zaten.
Kendi duyumcumuzu urettik sonundaCan 37 civarına bitecek ağustos sonlarinda
Yarın Veiga haberleri artacak
Beklenmedik bir ST gelecek
Leao/Lookman yakında bitecek
Oranlardan sonra transferlere de mi üflemeye baṣladin be adam? Bundan sonra adin bay tahmin degil bay transferGouiri transferi güzel olur..
Lyon'dan Mikautadze'yi istiyodum Cherki'yi alamayız diye düşüyodum.Yanlış hatırlamıyosam yakın fiyatlarla transfer olmuşlardı.Gouiri'yi Napoli Mertens tarzı oynatmak için istiyo.20-30 milyon Euro arası olabilir.Alınabilir 1 transfer bence..
Batrakov 30 ise Can en fazla 25 eder zaten bunda abes birşey yok , Can dediğin adam Frankfurtla toplam 19 maça çıkmış, yani niye Maradona muamelesi görüyor forumda çok ilginçDaha 20 yaşında potansiyeli olan bir oyuncu Almanya liginde oynuyor, yerli statüsünde sayılıyor en azından 25 değil 30 m euro teklif edersin maksimum bu dersin onun üstüne çıkmazsan yine anlarım da 25 + 5 komik kalıyor. Bir noktada 35'e bitirme şansın olur ama sen pazarlığa rakibin kabul bile etmeyeceği tutarla geliyorsun üstüne ligler başlıyor.
Mesela Batrakov'un ne vereceğide belirsiz hatta Avrupa'da ve milli takım seviyesinde yurt dışında hiçbir maçı olmayan çocuk içinde 30 m euro rakamlarının verileceği konuşuluyor o zaman sorarım Can 25 m euro vermeyen Batrakov için nasıl 30 verebilecek.
Can'ın 25 ettiği yerde Batrakov'da 15 m euro'dan fazla etmez bende bunu diyorum.Batrakov 30 ise Can en fazla 25 eder zaten bunda abes birşey yok , Can dediğin adam Frankfurtla toplam 19 maça çıkmış, yani niye Maradona muamelesi görüyor forumda çok ilginç
Tamamda adam 25ten fazla etmezki daha milli takımda maçı yok keremi kesememiş , Bundesliga gol kralı mı olmuşta 40,50 veriyosun
Bilgiler için sağol dostumDiomande CL'de falan oynamadan bir sene top oynadi diye 140a transfer oldu. Piyasa artik bu. Biraz isik gösteren U21 topcu icin 40-50 milyon istiyor Top 5 ligden takimlar.
Manzambi 1 sene top oynadi, 60+10a transfer oldu. Can sakatlanmayip o formunu tutsaydi, zaten suan bize gelme sansi bile olmazdi ve benim tanidigim Frankfurt 80 milyon isterdi.
İyi topcunun ligle ne alakası var , PSG Cityde oynayan adamlar bulundukları yerdemi doğuyorlar , küçümsedigin Rusya Ukrayna bizden kat kat fazla oyuncu pazarlıyor avrupayaCan'ın 25 ettiği yerde Batrakov'da 15 m euro'dan fazla etmez bende bunu diyorum.
10 sene öncesindeki Rusya ligi ile şimdiki arasında uçurum var.
O zaman onda da pazarlığa 10-15 m euro ile başlayalım direk 20 m euro ile başlamayalım.