Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Tamamda adam 25ten fazla etmezki daha milli takımda maçı yok keremi kesememiş , Bundesliga gol kralı mı olmuşta 40,50 veriyosun
Daha 20 yaşında potansiyeli olan bir oyuncu Almanya liginde oynuyor, yerli statüsünde sayılıyor en azından 25 değil 30 m euro teklif edersin maksimum bu dersin onun üstüne çıkmazsan yine anlarım da 25 + 5 komik kalıyor. Bir noktada 35'e bitirme şansın olur ama sen pazarlığa rakibin kabul bile etmeyeceği tutarla geliyorsun üstüne ligler başlıyor.

Mesela Batrakov'un ne vereceğide belirsiz hatta Avrupa'da ve milli takım seviyesinde yurt dışında hiçbir maçı olmayan çocuk içinde 30 m euro rakamlarının verileceği konuşuluyor o zaman sorarım Can 25 m euro vermeyen Batrakov için nasıl 30 verebilecek.

Burada pazarlığa açık olup olmama sanırım mesele. Samiyen'in mesaja göre siz 50'den aşağı inmeyecekseniz yeni teklife gerek yok gibi anladım ben. Pazarlığa açıksanız o zaman yeni teklifi yapalım gibi. Mesela Everton geldi diyorlardı biz 50 demişiz adamların teklifi kabul etmedik onlarda yeni teklif vermedi gibi bir durum gibi düşünüyorum. Ha bu şu an değil en azından 2-3 hafta önce söylenmeliydi zaten.
Yav rts hadi diyelim senin dedigin gibi surec. Aṣagi yukari 1.5 aydir can aṣagi can yukari konusuluyor

Hadi frankfurt dk beklemek istedi onada eyvallahta. Dk turkiye icin 26 haziran da bitti. Yani 6 haftadir senin bu dedigini anca simdi mi yaptilar? Turkiye elendinten sonra niye yapmadilar?

Tekrar edeyim boṣa kurek sallamaktan baska birsey yaptiklari yok. Felaket göz göre göre geliyor. Transfer yapmayacaklarsa bari osimheni satip borc kapatsinlar da bir iṣe yarasinlar

Gouiri transferi güzel olur..

Gouiri transferi güzel olur..
Oranlardan sonra transferlere de mi üflemeye baṣladin be adam? Bundan sonra adin bay tahmin degil bay transfer

Tek hamleyle tüm takımı çözdük transfer maliyetini minimuma indirdik.

Uğurcan
Sallai - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Torreira - Sara
Sane - Kevin De Bruyne - Barış
Osimhen​

Daha 20 yaşında potansiyeli olan bir oyuncu Almanya liginde oynuyor, yerli statüsünde sayılıyor en azından 25 değil 30 m euro teklif edersin maksimum bu dersin onun üstüne çıkmazsan yine anlarım da 25 + 5 komik kalıyor. Bir noktada 35'e bitirme şansın olur ama sen pazarlığa rakibin kabul bile etmeyeceği tutarla geliyorsun üstüne ligler başlıyor.

Mesela Batrakov'un ne vereceğide belirsiz hatta Avrupa'da ve milli takım seviyesinde yurt dışında hiçbir maçı olmayan çocuk içinde 30 m euro rakamlarının verileceği konuşuluyor o zaman sorarım Can 25 m euro vermeyen Batrakov için nasıl 30 verebilecek.
Batrakov 30 ise Can en fazla 25 eder zaten bunda abes birşey yok , Can dediğin adam Frankfurtla toplam 19 maça çıkmış, yani niye Maradona muamelesi görüyor forumda çok ilginç

Batrakov 30 ise Can en fazla 25 eder zaten bunda abes birşey yok , Can dediğin adam Frankfurtla toplam 19 maça çıkmış, yani niye Maradona muamelesi görüyor forumda çok ilginç
Can'ın 25 ettiği yerde Batrakov'da 15 m euro'dan fazla etmez bende bunu diyorum.

10 sene öncesindeki Rusya ligi ile şimdiki arasında uçurum var.

O zaman onda da pazarlığa 10-15 m euro ile başlayalım direk 20 m euro ile başlamayalım.

Tamamda adam 25ten fazla etmezki daha milli takımda maçı yok keremi kesememiş , Bundesliga gol kralı mı olmuşta 40,50 veriyosun

Diomande CL'de falan oynamadan bir sene top oynadi diye 140a transfer oldu. Piyasa artik bu. Biraz isik gösteren U21 topcu icin 40-50 milyon istiyor Top 5 ligden takimlar.

Manzambi 1 sene top oynadi, 60+10a transfer oldu. Can sakatlanmayip o formunu tutsaydi, zaten suan bize gelme sansi bile olmazdi ve benim tanidigim Frankfurt 80 milyon isterdi.

zaten canin ederi en fazla 30 milyon.. daha fazla verilmez. bu konuda iyi yapmislar.

Can için 45-50 istemeleri absürt tamam da 25'e verecek olsalar zaten bir çok talibi çıkar. O kadar da değersiz göstermeye gerek yok.

Diomande CL'de falan oynamadan bir sene top oynadi diye 140a transfer oldu. Piyasa artik bu. Biraz isik gösteren U21 topcu icin 40-50 milyon istiyor Top 5 ligden takimlar.

Manzambi 1 sene top oynadi, 60+10a transfer oldu. Can sakatlanmayip o formunu tutsaydi, zaten suan bize gelme sansi bile olmazdi ve benim tanidigim Frankfurt 80 milyon isterdi.
Bilgiler için sağol dostum

bugün gündeme düşen kolpa topçular

Can'ın 25 ettiği yerde Batrakov'da 15 m euro'dan fazla etmez bende bunu diyorum.

10 sene öncesindeki Rusya ligi ile şimdiki arasında uçurum var.

O zaman onda da pazarlığa 10-15 m euro ile başlayalım direk 20 m euro ile başlamayalım.
İyi topcunun ligle ne alakası var , PSG Cityde oynayan adamlar bulundukları yerdemi doğuyorlar , küçümsedigin Rusya Ukrayna bizden kat kat fazla oyuncu pazarlıyor avrupaya

yaşanacaklar belli

her gün embesil gibi transferi olmayacak 10-15 tane adama ederlerinin yarısını teklif edip dikkate bile alınmayacaklar

Geri
Üst Alt