Transfer Nöbeti #8

Felaket değil ya kaan fizik olarak bitik ama inanılmaz temiz bir ayağı var adamın :D

Neticede fiziksel dusus arttikca sut- pas kaliten de duser normal sartlarda biz bu halindeki kaan kadar top cikaracak adam bulamiyoruz..Tabi oyun gorusu de var o sonradan elde edebilen birsey degil..

Katıldıktan sonra herşey çok farklı oluyor dostum... en iyi maçlarımız bak... liverpool juve falan. Özellikle iç sahada taraftar baskısıyla ben yenemeyeceğimiz takım olduğunu düşünmüyorum. Psg Bayern falan dışında...

Evet bence yönetim de aynı düşüncede... Oraya gidip geliri alalım. Bir şekilde de oradan yukarı atmanın yolunu buluruz politikası güdülüyor... bu yüzden de şampiyonluk en büyük hedef oluyor ligde... Ben bunun yanlış bir düşünce olduğunu düşünmüyorum... ne zaman ki finansal olarak tüm kulüpler çok yukarılara çıkar, ligdeki saçma sapan kurallar değişir ve lige elit oyuncuların gelme isteği artar o zaman cl de büyük bir başarı hedefleyebiliriz...

Yabancı oyuncu alacaksın mesela... çok nadiren elit sayılabilecek oyuncuyu en verimli döneminde getirebilşyorsun... wesley, osi gibi... mesela bir salah fernandes gibi adamları 33 34 yaşının altında ülkeye sokma şansımız var mı yok? Bu çok uzun bir konu ve süreç işte... o yüzden şampiyonluğu koy cebe, avrupa da da gidebildiğin yere kadar...
Haksiz bakis acisi diyemem senin acindan , katildigim noktada cok (yonetim ama sampiyon olayim oh kebap modunda oluyor. Her sey hallolur gibisinden yeterli eforu gostermiyor bence)

Ic saha maclarinda zaten taniniyorsun, iki ayakli turda istisna takimlar harici zaten cozecegim skoru alayim diye bakilir bence. Juve oyle yapmadi 5lik yaptik , ama deplasmanda tersini yasiyorduk. Liverpool daha kontrollu oynadi (bence) sahasinda da fisi rahat cekti. Bunlar gayet dogal olabilecek eslesmeler ve sonuclar (oyun ayri konu) Benim daha dert edindigim kisimlar usg maci monaco maci misal. Ucundan ath madrid maci hatta.(Iyi defans yaptik ama sahamizda olan macta kazanir miydik emin degilim- iyi de hatirlamiyorum su an maci) Ya da ilk cl frankfurt deplasmani 15 dakikada dagildik - ztaen bunu sezon boyunca gorduk, bir anda kopuyor takim gol falan yedigimizde.

Limit/gelir olarak evet bileti cebe koy kafan rahat. Ama o rahatlikta hazirlik doneminde 1 ay cope gidiyor - ornek bu sene ne kattik takima, ne planladik, ne calistik, kimi neye adapte ettik. Icardi lemina surecleride ekstra. Burasi problemli iste. Ikinci oldugun sene de cl ye gidebilirsin ama transferin ve hazirligin asiri limitli. Biz dogru hazirlandigimiz ,planli gittigimiz(elit olsun olmasin onemli degil, plan dogrultusunda olsun transfer) , HAZIR as 11 ile ligi actigimiz her sezonu adil ortamda zaten kazaniriz. CL grubundan da cikariz. Benim arzum bu. (Son 16 ceyrek final falan cok sonraki isler, daha epey yol var oralara)

Istikrarli sekilde ligi kazandigin surecte ,hazirlik ve planlamada (ve iletisim zaten) gelismemiz bence olmadi. Gectigimiz sezon sonuc olarak iyi bitmesine ragmen (sampiyonluk + son 16 yani)

fabrizio alttan suyu ısıtmaya başladı leao fb için , yeniden görüşme olacakmış bugün yarın

bunuda kaptırdık sanırım

fabrizio alttan suyu ısıtmaya başladı leao fb için , yeniden görüşme olacakmış bugün yarın

bunuda kaptırdık sanırım
Ben Leao nun para yuzunden feneri reddetmiyor bence Sampiyonlar liginde oynamak istiyor.Muhtemelen bizim verdigimiz paranin fazlasini fb veriyordur ancak Leao onlardan cok daha fazla alir.Haberlerde bile Galatasarayi ayri tutuyor diye haber cikti hep.

Haksiz bakis acisi diyemem senin acindan , katildigim noktada cok (yonetim ama sampiyon olayim oh kebap modunda oluyor. Her sey hallolur gibisinden yeterli eforu gostermiyor bence)

Ic saha maclarinda zaten taniniyorsun, iki ayakli turda istisna takimlar harici zaten cozecegim skoru alayim diye bakilir bence. Juve oyle yapmadi 5lik yaptik , ama deplasmanda tersini yasiyorduk. Liverpool daha kontrollu oynadi (bence) sahasinda da fisi rahat cekti. Bunlar gayet dogal olabilecek eslesmeler ve sonuclar (oyun ayri konu) Benim daha dert edindigim kisimlar usg maci monaco maci misal. Ucundan ath madrid maci hatta.(Iyi defans yaptik ama sahamizda olan macta kazanir miydik emin degilim- iyi de hatirlamiyorum su an maci) Ya da ilk cl frankfurt deplasmani 15 dakikada dagildik - ztaen bunu sezon boyunca gorduk, bir anda kopuyor takim gol falan yedigimizde.

Limit/gelir olarak evet bileti cebe koy kafan rahat. Ama o rahatlikta hazirlik doneminde 1 ay cope gidiyor - ornek bu sene ne kattik takima, ne planladik, ne calistik, kimi neye adapte ettik. Icardi lemina surecleride ekstra. Burasi problemli iste. Ikinci oldugun sene de cl ye gidebilirsin ama transferin ve hazirligin asiri limitli. Biz dogru hazirlandigimiz ,planli gittigimiz(elit olsun olmasin onemli degil, plan dogrultusunda olsun transfer) , HAZIR as 11 ile ligi actigimiz her sezonu adil ortamda zaten kazaniriz. CL grubundan da cikariz. Benim arzum bu. (Son 16 ceyrek final falan cok sonraki isler, daha epey yol var oralara)

Istikrarli sekilde ligi kazandigin surecte ,hazirlik ve planlamada (ve iletisim zaten) gelismemiz bence olmadi. Gectigimiz sezon sonuc olarak iyi bitmesine ragmen (sampiyonluk + son 16 yani)
Gecikmeler vs konusuna tamamen katılıyorum... en çok sinir olduğum nokta da o zaten... herşeyi son güne bırakmaları... ondan sonra da uyum adaptasyon falan kasıma kadar ancak olabiliyor... oraları kayıpsız geçmek esas mesele...

Singo konusunda haklı, 5-6 m euro maaş alıyor borcu varmış, her maç amuda kalkarak gol atsan ödeyemezsin o borcu.

Bir tane derbide bile oynamadın geçen sene, Tjk maçının başında sakatlandın çıktın.

Seni de seni alanı da aldıranı da alınmanda pay sahibi olanı da olmayanı da

Star parasını gittik şu herife verdik, geçen sene o paraya taş gibi 10 numara alınırdı.

Şu an takımda yeri asla dolmayacak bana göre 6 oyuncu var.

1. Uğurcan
2. Sanchez
3. Torreira
4. Barış
5. Osimhen
6. Abdulkerim

Aidiyet olarak da performans olarak da ve bazı isimler için ikisi birden bu 6 adamın yeri dolmaz.

Bu 6 isimden hiç fire vermememiz lazım.

Geri kalan oyunculara gelen teklifler doğrultusunda kulübün menfaatine olursa yollar ayrılabilir.

Alt sınırları ile birlikte yazacak olursak:

Wilfried Singo: 35.000.000 Euro + %10 Kar Payı
Gabriel Sara: 32.000.000 + 3.000.000 Kolay Bonus + %10 Kar Payı
Yunus Akgün: 30.000.000 Euro
Leroy Sane: 25.000.000 Euro
Ismail Jakobs: 22.000.000 Euro
Rolland Sallai: 17.000.000 Euro
Eren Elmalı: 15.000.000 Euro
Renato Nhaga: 15.000.000 Euro
Victor Nelsson: 5.000.000 Euro
Elias Jelert: 4.000.000 Euro
Armando Güner: 1.500.000 Euro
Kaan Ayhan: 1.000.000 Euro
Günay Güvenç: 100.000 Euro
Metehan Baltacı: Fesih

Yerleri zor dolacak ilk 3 isim hariç hele satışlar yapılabilir uygun teklif gelirse burada yazılanlara +/- %10 bandında.

Singo konusunda haklı, 5-6 m euro maaş alıyor borcu varmış, her maç amuda kalkarak gol atsan ödeyemezsin o borcu.

Bir tane derbide bile oynamadın geçen sene, Tjk maçının başında sakatlandın çıktın.

Seni de seni alanı da aldıranı da alınmanda pay sahibi olanı da olmayanı da

Star parasını gittik şu herife verdik, geçen sene o paraya taş gibi 10 numara alınırdı.

Borcunu ödedigimiz bonservisini getirirse ve maasinin tamamini diger takim karsilayarak giderse bana göre borcunu ödemis olur. Gitsin yeter.

mourinho , Trenti kadroda düşünmüyormuş

Az futbol aklı olsa klupte, gider TAA çekerdi

sallai veya singo yu gönderir hatta ikisini birden gönderirim ben olsam ,

mevzu orada, bizim kadro değerli olduğu için çok iyi kadro sanılıyor. ortasaha ve savunmada ciddi defolar var, bir de bunun üstüne hocanın manasız sistemi eklenince değer ile oyun kendini nötrlüyor
Ulan her takımda defo var

Bir maçı da taraftar ya da oyuncu kalitesiyle değil de taktikle kazan.

İç sahada 5 attığın Juve’den deplasmanda 10 kişiyken 3 yiyorsan üstüne 4, 5 kaçıyorsa senin taktiksel bir üstünlük kurduğun yok demektir.

Geri
Üst Alt