- 22 Ağustos 2010
- 33.134
- 38.032
- 3.033
bu zeze iyi adam mı? allah aşkına iyi bir şeyler söyle. :/Doğru oyunla ilk 24e rahat girersin diyorum ben de işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu zeze iyi adam mı? allah aşkına iyi bir şeyler söyle. :/Doğru oyunla ilk 24e rahat girersin diyorum ben de işte.
Karamsar olunması normal çünkü sezonu iyi bitirmedik, Fener maçında kapattık kontağı.Temmuz ayinin tamami itibariyle taraftar olarak aldigim hava biraz karamsar yalan yok. Isin kotusu o durumun lige de tesir etme durumu.
Umarim ben fazla karamsar bakiyorumdur ama ozellikle bu tur yonetimle cok zor ya da "denk gelme" durumlari yasariz en fazla.
Başka çare mi var torreirada sarada topu alıp çıkartabilen adamlar değil takıma 8 numara lazım dikine yara yara gidebilenİleri uç oyuncuları kesinlikle tecrübeli olmalı. Osimhen, tecrübesiz gençleri yaptıkları her hatada fırçalar. Gerçi Okan hoca hala kafasinda at topu osimhen'e taktığını atmamış.
Katıldıktan sonra herşey çok farklı oluyor dostum... en iyi maçlarımız bak... liverpool juve falan. Özellikle iç sahada taraftar baskısıyla ben yenemeyeceğimiz takım olduğunu düşünmüyorum. Psg Bayern falan dışında...Yonetimin bakisinda bence boyle.
CL de ben gruptanda cikilmasi minimum olarak cita yukseltilmeli (oyledir tabi de) yapilan planlama vs. hic oyle gelmiyor.
Usg macinda kadro cikmiyordu, oradan ligde de etkisini gorduk, neredeyse sanssizlikla cikamiyorduk gruptan (abuk subuk benfica xikiyordunya neredeyse).
Sadece katilim beni asla tatmin etmiyor.
bu sene değil, seneye olsun o.Gs her şeyini satsın 3 yıl nadasa bıraksın kulübü
Gs her şeyini satsın 3 yıl nadasa bıraksın kulübü
Felaket değil ya kaan fizik olarak bitik ama inanılmaz temiz bir ayağı var adamınDun orta saha ve defans komple bakinca en iyi top cikarabilen adamin Kaan olmasi bile basli başına bir felaket .. 3 yildir her yaz ortalik yanarken hep sakin olalim dedim ilk kez bu sezon yangin gerekir diyorum.. Bu takim cok net 3 adam almazsa sampiyonluk pek mumkun gorunmuyor