Transfer Nöbeti #8

Bizimle is ciddiye binen neredeyse her futbolcu siyahi futbolcu ben anlamadim Afrika kokenli olma zorunlulugu mu var.

Dursun tekrwr açıklama yaptığına göre bu hafta net hareketlilik olur artık

Temmuz ayinin tamami itibariyle taraftar olarak aldigim hava biraz karamsar yalan yok. Isin kotusu o durumun lige de tesir etme durumu.

Umarim ben fazla karamsar bakiyorumdur ama ozellikle bu tur yonetimle cok zor ya da "denk gelme" durumlari yasariz en fazla.
Karamsar olunması normal çünkü sezonu iyi bitirmedik, Fener maçında kapattık kontağı.

Bir de Liverpool maçı sonrası sezon bitti kafasına da girildi biraz.

Üstüne eksikleri de kapatmayınca yaşananlar normal, lig başlar 3 maç kazanırsın normale döner ama bir kırılım lazım o da iyi oyuncular gelmesiyle olur.

Zeze varsa ben yokum

İleri uç oyuncuları kesinlikle tecrübeli olmalı. Osimhen, tecrübesiz gençleri yaptıkları her hatada fırçalar. Gerçi Okan hoca hala kafasinda at topu osimhen'e taktığını atmamış.

________________DMC*
_______Reijnders_______B.Fernandes
Sane___________Osimhen____________Leao

*Lesley/Lemina/Torreira

Tabiki biliyorum hem Reijnders + #10 gelmez bizim yönetim ile ama hayal bedava.

İleri uç oyuncuları kesinlikle tecrübeli olmalı. Osimhen, tecrübesiz gençleri yaptıkları her hatada fırçalar. Gerçi Okan hoca hala kafasinda at topu osimhen'e taktığını atmamış.
Başka çare mi var torreirada sarada topu alıp çıkartabilen adamlar değil takıma 8 numara lazım dikine yara yara gidebilen

Okan hocanın orta saha alınmayacak sa ligde nhaga üzerinde durması lazım elimizdeki tek top taşıyabilecek adam kendisi Avrupa’da olmaz ama lig için bu çocuğu kullanması lazım

Yonetimin bakisinda bence boyle.

CL de ben gruptanda cikilmasi minimum olarak cita yukseltilmeli (oyledir tabi de) yapilan planlama vs. hic oyle gelmiyor.

Usg macinda kadro cikmiyordu, oradan ligde de etkisini gorduk, neredeyse sanssizlikla cikamiyorduk gruptan (abuk subuk benfica xikiyordunya neredeyse).

Sadece katilim beni asla tatmin etmiyor.
Katıldıktan sonra herşey çok farklı oluyor dostum... en iyi maçlarımız bak... liverpool juve falan. Özellikle iç sahada taraftar baskısıyla ben yenemeyeceğimiz takım olduğunu düşünmüyorum. Psg Bayern falan dışında...

Evet bence yönetim de aynı düşüncede... Oraya gidip geliri alalım. Bir şekilde de oradan yukarı atmanın yolunu buluruz politikası güdülüyor... bu yüzden de şampiyonluk en büyük hedef oluyor ligde... Ben bunun yanlış bir düşünce olduğunu düşünmüyorum... ne zaman ki finansal olarak tüm kulüpler çok yukarılara çıkar, ligdeki saçma sapan kurallar değişir ve lige elit oyuncuların gelme isteği artar o zaman cl de büyük bir başarı hedefleyebiliriz...

Yabancı oyuncu alacaksın mesela... çok nadiren elit sayılabilecek oyuncuyu en verimli döneminde getirebilşyorsun... wesley, osi gibi... mesela bir salah fernandes gibi adamları 33 34 yaşının altında ülkeye sokma şansımız var mı yok? Bu çok uzun bir konu ve süreç işte... o yüzden şampiyonluğu koy cebe, avrupa da da gidebildiğin yere kadar...

Valla baris gitmeyecekse leao konusulmasi bence akla abes. Ona verecegin butceden maas dahil daha aziyla can uzunu koyarsin alternarif.

Baris giderse isimiz cok zor. Hep diyorum bitiricilik ve top kullaniminda sorun var gibi geliyor bana ama fiziksel olarak yeri doldurulamaz katkisi var.

10 numara/baglanti oyuncusu derken solda da sorun yasarsak eyvah(sag tarafta da sane beklenenden dusuk, yunus mac icinde bir var bir yok)

Dun macta da belli oldu biraz, kanatlar haricinde top gitmiyor hucuma, osimhenin kanat gibi topla bulustugunu falan gorduk. Bizim her mac ortasahayi kazanmamiz lazim maci domine etmek icin.

Son dönemde gördüğüm futbol artık 90 dk yüksek mücadele ve koşudan ibaret... bu bağlamda her oyuncunun hem ofansif hem de defansif anlamda çok efor sarfetmesi gerekiyor... olaya bu şekilde baktığımda reijneders doğru profil izlediğim videolara ve yorumlara baktığımda, leao yanlış profil... eldeki sane de yanlış profil bence...

Zamanında izlediğim bir ajax vardı. Topsuz oyunda bile çok hareketli, doğru pas açısına girmek için bile yüksek efor sarfeden... böyle profiller almalıyız. Mesela nhaga yı dün bu yüzden bence herkes beğendi... sürekli pas alabileceği boşluk peşinde...

Gs her şeyini satsın 3 yıl nadasa bıraksın kulübü

Dun orta saha ve defans komple bakinca en iyi top cikarabilen adamin Kaan olmasi bile basli başına bir felaket .. 3 yildir her yaz ortalik yanarken hep sakin olalim dedim ilk kez bu sezon yangin gerekir diyorum.. Bu takim cok net 3 adam almazsa sampiyonluk pek mumkun gorunmuyor

Dun orta saha ve defans komple bakinca en iyi top cikarabilen adamin Kaan olmasi bile basli başına bir felaket .. 3 yildir her yaz ortalik yanarken hep sakin olalim dedim ilk kez bu sezon yangin gerekir diyorum.. Bu takim cok net 3 adam almazsa sampiyonluk pek mumkun gorunmuyor
Felaket değil ya kaan fizik olarak bitik ama inanılmaz temiz bir ayağı var adamın :D

Dransfer gelişmesi olmadığını görünce ben

27129.webp

Geri
Üst Alt