- 30 Temmuz 2009
- 32.536
- 8.395
- 2.188
Fener bataklığa saplanmış durumda, BJK her zaman olduğu gibi as oyuncuları çok güçlü rotasyonda isim yok. Bence bizimkiler buna güveniyor. 1-2 oyuncu alırız son gün nasıl olsa taraftar alıştı diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Martinelli geleceğine Berat Luş oynasınGidin şu martinelliyi bitirin allahım deliricem milanda it gibi kalsın ortada martinelli Batrakov bitirin yeter
Fb bataklığa saplanmış ama bir fark var aziz ismaili 2 günde şutlar ali koç gibi beklemez ayrıca şikeden tescilli bir adam şampiyonluk için her şeyi yapacaktır. Tek bir nefes alma molası bile veremeyiz. Gereken tüm transferleri yapmamız lazım.Fener bataklığa saplanmış durumda, BJK her zaman olduğu gibi as oyuncuları çok güçlü rotasyonda isim yok. Bence bizimkiler buna güveniyor. 1-2 oyuncu alırız son gün nasıl olsa taraftar alıştı diyor
Transferin son gün barış gitmeye kalksın bunlar 25 verdiği canı 50 ye alır burada kalsın bu kadar iş bilmezler çünkü ticaretten anlamıyorlar sözde esnaf olacaklarBenim anladığım gittiğimiz oyuncular kulüplerinden net ayrılacak isimler
Dursun diyor ki ne kadar geç olursa takım satmak için o kadar pazarlığa açık olur
Kısmen doğru da, millet enayi mi. Atıyorum Arsenal Martinelli’den gerekirse çıkmaz 1 sene daha yedekte tutar.
Milan demez mi yav 35’e Leao’yu versem kimi koyacağım yerine bu tarihte, satmıyorum bilader
Herkes siz mi son gün 12 milyon Euro’ya oyuncusunu satsın, Kerem’i en az 20’ye okuturduk en az
Transferin son gün barış gitmeye kalksın bunlar 25 verdiği canı 50 ye alır burada kalsın bu kadar iş bilmezler çünkü ticaretten anlamıyorlar sözde esnaf olacaklar
O zaman çarşı esnafı gibi olacaklarsa transfer sezonu öncesi 500 m Euro diye atıp tutmayacaklar vaktinde takıma katkı verecek isimleri gizlice bitirip alacaklardıAçıkçası ticaretten anlamamalarına ihtimal dahi vermiyorum. Hele Dursun’un. Dursun, Kavukçu falan çok başarılı iş adamları.
Bence problem tam tersi kapalı çarşı esnafı mantığıyla hareket ediyor olmamızdan kaynaklı
Bir an dedim noluyor iyi ki nokta yerine kesme işareti yok.Ben transferi 31.den sonra bekliyorum