Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Cacıkmarkt'a ne olmuş kaç gündür toparlayamadılar

Niye ya Uğurcan'a ederinin 1.5 katı +KDV +Stopaj +bonuslarla alıp geldi ya son günde kral.
O zaten ustalık eseri

Ya 70-75i geçen insanlara he der geçersin insanlara çok takmazsın saçmalar diye

Herif koca gsyi yönetiyor her şeyi en iyi kendisi biliyormuş gibi

O zaten ustalık eseri

Ya 70-75i geçen insanlara he der geçersin insanlara çok takmazsın saçmalar diye

Herif koca gsyi yönetiyor her şeyi en iyi kendisi biliyormuş gibi
Bu 70-75'likler her şeyimizi yönetiyor Cafer, sadece Galatasaray olsa yine iyi :uhu:

Adama beceriksiz demiyorum ama ona verilecek maas yuksek olacak ve okusacak beklenti (45 -50 mac cikaracak/istikrarli olacak) ile 1 seneden fazla(o bile supheli) fayda saglamasi cok zor.
Onun benzeri ilkay var işte. Üstelik KDB Son 3 senede ortalama 5 ay sakattı. Madem bir dede alacaktık Salah vardı. Bitmiş artık posası bile kalmamış KDB almak demek 3. Luk yaırısı için iyi olabilir yoksa 1 ve 2 imkansız olur.
Yalnız siz bile bu bitik adama ok oluyorsanız demekki Dursun Özbek amacına ulaşmış. Cuestaya bile ok olan vardı gerçi.

Hay Leao'nuza yeter be.

O kadar saçma teklifler yapıldı ki 30-35 gibi 45 isteyen takım bunlar ölücülükten yapıyor parası var diye 50-55 isteyecek 45’e vereceği adama.

Teklif yap 1 ay bekle düşer diye. Ha düşer bak.

Bu gidişat içinde elinde Osimhen tutmak anlamsız tutabilmek de imkansız aslında. Avrupa’da devam edemeyecek, ligde yarışması zor bir takımda Osimhen de kalmak istemez bu yaşta. Eger önemli bir kaç transfer 10 gün içinde gelmezse bence Osimhen 100 120 civarına gider biz de şu adı geçen gençlerden birini alır devam ederiz.

ilk günden beri dediğim gibi uğurcan transferi ne beceriksizlik ne başla birşey

o transferde arka planda trabzon lobisiyle anlaşmalar olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem

KDB gelirse galiba ok olacağım sevineceğim

Biliyorum işte düştü sakatlıklar vs.

Derim ki en azından muhteşem bir tecrübe, ligde kapanan takımlara karşı nefis ara paslar salar.

KDb yaşlı mı evet
Kdb sakatlık riski var mı evet

Ama şu pası yeryüzünden atabilecek hala tek adam. Ligde 25 maça sağlam çıksa okeyim bu transfersizlikte.

Onun benzeri ilkay var işte. Üstelik KDB Son 3 senede ortalama 5 ay sakattı. Madem bir dede alacaktık Salah vardı. Bitmiş artık posası bile kalmamış KDB almak demek 3. Luk yaırısı için iyi olabilir yoksa 1 ve 2 imkansız olur.
Yalnız siz bile bu bitik adama ok oluyorsanız demekki Dursun Özbek amacına ulaşmış. Cuestaya bile ok olan vardı gerçi.
Ben asla okey degilim, resmi gorunce kara bulutlar toplaniyor yazdim biraz ustunde.

Geri
Üst Alt