Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.411
- 18.608
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaten ustalık eseriNiye ya Uğurcan'a ederinin 1.5 katı +KDV +Stopaj +bonuslarla alıp geldi ya son günde kral.
Bu 70-75'likler her şeyimizi yönetiyor Cafer, sadece Galatasaray olsa yine iyiO zaten ustalık eseri
Ya 70-75i geçen insanlara he der geçersin insanlara çok takmazsın saçmalar diye
Herif koca gsyi yönetiyor her şeyi en iyi kendisi biliyormuş gibi

Onun benzeri ilkay var işte. Üstelik KDB Son 3 senede ortalama 5 ay sakattı. Madem bir dede alacaktık Salah vardı. Bitmiş artık posası bile kalmamış KDB almak demek 3. Luk yaırısı için iyi olabilir yoksa 1 ve 2 imkansız olur.Adama beceriksiz demiyorum ama ona verilecek maas yuksek olacak ve okusacak beklenti (45 -50 mac cikaracak/istikrarli olacak) ile 1 seneden fazla(o bile supheli) fayda saglamasi cok zor.
Oğuz aydın transferini çok iyi bitirmişti futbol ordinaryusu dursun
"Malına güvenen kiralamayı kabul eder, hatasız mal kendini gösterir" gibi ifadeler de ekliyorlarmış her teklifin sonuna.batrakova da mı kiralık teklifi yapmışlar tu allah kahretmesin sizi ya
Oyuncu o kadar itibarsızlaştırıldı ki iddia edilen 5+10 milyon teklif normal görülür artık.batrakova da mı kiralık teklifi yapmışlar tu allah kahretmesin sizi ya
KDB gelirse galiba ok olacağım sevineceğim
Biliyorum işte düştü sakatlıklar vs.
Derim ki en azından muhteşem bir tecrübe, ligde kapanan takımlara karşı nefis ara paslar salar.
Ben asla okey degilim, resmi gorunce kara bulutlar toplaniyor yazdim biraz ustunde.Onun benzeri ilkay var işte. Üstelik KDB Son 3 senede ortalama 5 ay sakattı. Madem bir dede alacaktık Salah vardı. Bitmiş artık posası bile kalmamış KDB almak demek 3. Luk yaırısı için iyi olabilir yoksa 1 ve 2 imkansız olur.
Yalnız siz bile bu bitik adama ok oluyorsanız demekki Dursun Özbek amacına ulaşmış. Cuestaya bile ok olan vardı gerçi.