Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Osimhen de giderse bu bitik kadroyla 7. falan oluruz, SL‘de de 0 cekeriz

Lukaku Mertens etkisi yapar.

Aziz çok akıllı adam.

Hiç istemiyordum seçilmesini.

Nato müteahhiti olduğu için çok derin de herif.

Sinan'ın yapısı öyle biraz ırkçı bir arkadaş ona kalsa 11 yerli ile oynayacağız. linçlenme korkusu olmasa osimhen'i bile eleştirir. Analizlerinin çoğu da tırt
Piyasadaki en boş konuşan zat.
İticiliği de cabası
Zaten herifin bi fikri yok
Fikri olsun diye akşam evde çalışıyor
Bunun gibiler gazeteci değil muhabir değil teknik bir geçmişi falan yok ama niye bu kadar hypeleniyorlar anlamıyorum

Avrupada transfer sezonu bitimine 20 gun kaldı. Gidip saçma sapan milletin as oyuncularına boş teklif yapmasınlar. Bu saatten sonra kimse önemli oyuncusunu opsiyonlu kiralık ya da yok pahasına vermez. Artık ciddi ciddi Dursun’un talimat aldığı iddiasına inanmaya başlayacağız başka açıklaması yok.

bunu yeni gördüm yuh be adamın hiçbir şey umrunda değil, akpnin dibinden ayrılmıyor ne yapacaksın siyasete mi gireceksin dursun, utanmadan bi de topçuları da almış götürmüş

Atağa çıkamaz bu takım ve yarıya falan da düşmez bizim defansif aksiyonlarımız çok yetersiz.

bardakcı gibi bi olgu varken aksiyon mu olabilir abi defansta
gelen geçen elini kolunu sallayarak içeri girip gol atıyor
hava topları zaten trajikomedi

takım formasyon oluşturamıyo bi kere defansif güvensizlikten. dağıldığı anda da işi bitiyor

veiga takımın kimyasını kısa sürede değiştirebilecek bi tip

Osimeni atleticoya bir seneligine kiralayalim beğenirlerse seneye 50mye satariz.

Ohh lukaku alıyor inşallah fener düzgün forvet alsalar cidden sıkıntı olabilirdi ayaksız lukaku kadroyu perişan etme potansiyeline sahip

boş adam değil bunu söyleyen. satarsak şaşırmam artık

Satalim hayrimiza olur. Görunen o ki satmazsak sezon ortasinda topcular maaslarini alamiyor/gs kasimda lige havlu atti haberleri cikacak gibi

En azindan satarsak hem topcularin parasi ödenir hemde cekilen kredilerden bir kaci kapatilir

Geri
Üst Alt