Transfer Nöbeti #8

Hala yeni ismler ekleniyor deniyor. Menajerler topçu önerdikçe bizimkiler liste yapıyor. Saçma sapan bi döngüdeyiz

Bu saatten sonra kimi bulurlarsa teklif yaparlar

Şey kötü oldu her transfer döneminin son gününde onyedikaya teklif yapıyoduk vermeyeceklerini bildiğimizden şimdi onu yapamayacaklar

Lan aranızda kaç defa 90 dk maçını izleyen oldu sanki o rus çocuğun da gelsin diye tutturuyorsunuz.

Bi kaç sene önce de ermeni bi lavuk vardı gelsin diye yıkıyordunuz ortalığı, eleman ın adı sanı duyulmuyor artık

Neymiş çok olgunmuş oyunu da 20 yaşında cart curt. O kadar olgunsa gitsin evlensin

2 maçını izledim üstat, geçen son yenildikleri maçta da asist yaptı sahanın en iisiydi
youtubedan da izledim, takım taraftarının yazdıklarını okudum. redditteki commentlere de biraz bakındım

benim görebildiğim ana falsosu biraz güçsüz olması
bunun dışında adam mücadele ediyor, her topa giriyor. 20 yaşında o pasları atabilen pek topçu da yok.
şut/pas üst seviye. mentalite olarak mertens'e benzettim ben

şu an rusya topraklarında oynayan en iyi futbolcu olduğu bariz bu herifin. ne kadar bonservis isteniyor bilmiyorum ama eğer 20 yaşında denemeye değecek bi herif varsa biri budur yani

bu arada rus ligi küçümseniyo da
kravatskhelia 20 yaşında böyle bi performans vermiyodu rusyada

Nhaga kiralık söylentileri çoğaldı. Lesley Ugochukwu gibi anlamsız ve talihsiz bir hamlenin yarattığı kayıplardan en büyüğü Nhaga olacak heralde. Üzüldüm çocuğa.

Cody Gakpo#60 milyon avro

Federico Chiesa#13 milyon avro

#4 Virgil van Dijk#13 Milyon Avro

Virgil van Dijk

Bunlarda bir köşede dursunlar....

Sayın yüce başkanımız Dursun Özbek'in tensipleriyle, Eylül'e kadar bir adam alacağız inşallah. Eylül olmazsa Ocak. Ocak olmazsa Haziran. Sonuçta 4 sene üst üste şampiyon olduk. Pikniklere ara vermememiz lazım. Piknik önemli.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt