Transfer Nöbeti #8

Galatasaray bi bizle ilgilenmiyor zaten, taraftarından gayrı herşey ve herkesle ilgileniyor maşallah

hücumcu isimleri geliyor ama ben dün orta sahanın durumunu pek beğenmedim
illa ki formlar yükselir sezon içinde ama topu çalmakta zorlanan bir orta saha gördüm. sezon boyu böyle bir şey olursa canımıza okur rakipler
hücumumuz problemli ama ligde ite kaka da olsa skor buluruz diye düşünüyorum

(...) Can Uzun transferinin bu hamleye bagli olduguna inanmiyorum. Boyle dusunuldugu icin cok negatif bakiliyor. Can Uzun transferi bizim icin en elzem hamle. Batrakov olup Can Uzun olmayacaksa olmasin. Keske ikisi de olsa.

batrakov'un oyun tarzı benim daha çok hoşuma gidiyor 10 numara özelinde, ben onu daha çok isterim

bi de gurbetçi mentalitesine de pek güven olmuyor türkiyede salıyor herifler. batrakov soğuk iklim/disiplin vs

Yahu yok ederson parayı seçip fenere gitmeseydi bizdeydi... onun anlatması palavra asıl...

Önemli olan şu Tweetleri atanların başkan ile görüşüp net bir bilgi aldığını sanıyor musun? Hatta yönetimden birileriyle görüşüp bu şekilde bir laf alabileceğini düşünüyor musun?
Onay vermediği icin gelmedi ya zaten 3 ay ugrastikda fb ye gitti 1 günlük bir olay degil yarisiyorduk da fb aldi gibi. Baya baya karisiyor adamın kendi beyani var ugurcanla alakali. Tweetler kolpa olabilirde uzakta durup suya sabuna karismiyo gibi durum yok.

Geri
Üst Alt