- 29 Ocak 2024
- 8.482
- 7.380
- 568
Galatasaray bi bizle ilgilenmiyor zaten, taraftarından gayrı herşey ve herkesle ilgileniyor maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sapkın herifin attığı fotoğrafa bak ulan
Galatasaray bi bizle ilgilenmiyor zaten, taraftarından gayrı herşey ve herkesle ilgileniyor maşallah
(...) Can Uzun transferinin bu hamleye bagli olduguna inanmiyorum. Boyle dusunuldugu icin cok negatif bakiliyor. Can Uzun transferi bizim icin en elzem hamle. Batrakov olup Can Uzun olmayacaksa olmasin. Keske ikisi de olsa.
Ulen Osman ağbi ettiğin lafa bak her yana çekilir vallaUlan ettiğin siteme bak
Kavukçu senle ilgilense masaya kusarsın

Onay vermediği icin gelmedi ya zaten 3 ay ugrastikda fb ye gitti 1 günlük bir olay degil yarisiyorduk da fb aldi gibi. Baya baya karisiyor adamın kendi beyani var ugurcanla alakali. Tweetler kolpa olabilirde uzakta durup suya sabuna karismiyo gibi durum yok.Yahu yok ederson parayı seçip fenere gitmeseydi bizdeydi... onun anlatması palavra asıl...
Önemli olan şu Tweetleri atanların başkan ile görüşüp net bir bilgi aldığını sanıyor musun? Hatta yönetimden birileriyle görüşüp bu şekilde bir laf alabileceğini düşünüyor musun?
Hocam rusyadan en son çıkan topçu arshavindi. Neyin disiplini yabatrakov'un oyun tarzı benim daha çok hoşuma gidiyor 10 numara özelinde, ben onu daha çok isterim
bi de gurbetçi mentalitesine de pek güven olmuyor türkiyede salıyor herifler. batrakov soğuk iklim/disiplin vs
Hangi uçak?Uçak Rusya’ya neden gidiyor ?
Hangi uçak?
Başıma bir şey gelmeyecekse ben de Can Uzun için 40M € verilmez diyenlerdenim