Transfer Nöbeti #8

Şimdi can sıkıntısından batrakov videoları izleyeceğim... beğirsem ne ala...

tolgahan baya kolpalıyor. sağ bek hayatta bakmaz bizimkiler

3 ağustos'da yaptıkları planlamaya bak kafayı yersin. :asd:

Lucas Beraldo zor iş Paris çünkü Newcastle'a 30 milyon euro teklife rağmen satmadı Dursunun kiralık opsiyon formülüne sıcak bakacaklarını düşünmüyorum.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Batrakov için yeni teklif yapılacak ⏳🟡🔴 (Kutlu Akpınar)

Evet batrakov skills videosu izledim... şimdi videodan izlemimlerimi aktarayım. Şutları ve korneri çok iyi. Başka birşey görmedim videolarda... 2 3 tane de pas...

O dönem oyuncunun bizim teklifi kabul etme yada bize gelme durumu olamaz. Oyuncu o dönem tamamen Psg transferini bekliyordu hatta Psg forması ile foto falan atmıştı. Bir de bu kaynakta öyle iyi bir kaynağa da benzemiyor, daha önce de bir kaç defa gördüm ama Batrakov'a biz kiralık+ opsiyon gitmiyoruz daha güvenilir kaynaklara göre. Başkan ona direk bonservisiyle almak için görüşüyor.

Bugün gerçekleştirilen toplantıda Galatasaray Transfer Komitesi, 5 farklı mevki için isimler üzerinde yoğun mesai harcadı.

📌 Sol stoper
📌 Sağ bek
📌 10 numara
📌 Santrfor
📌 Sol kanat

Edindiğim bilgiye göre Galatasaray, bu bölgelere minimum 5 transfer yapmayı planlıyor.

Ayrıca planlamaya göre sol kanat transferi haricindeki tüm takviyelerin U23 statüsünde olması hedefleniyor.

Transferde hareketli günler kapıda. Sarı-kırmızılılarda süreç artık hız kazanıyor. ⏳🟡🔴

Transferlerin gidişatına göre Sallai veya N’haga hakkında farklı kararlar alınabilir !!

(Tolgahan)
Sağ bek yazmıyor di mi orada

Ben hayal falan görüyorum?

haziran, temmuz bitti bu saatten sonra görüşmelerde anca kucaktan kucağa gezerler.

Beraldo mu Zeze mi? Beraldo bana stoper için yumuşak bir oyuncu gibi geliyor sanki. Lakin Beraldo'nun da aynı zamanda ayakları çok iyi o konuda da tam büyük takım stoperi.

Geri
Üst Alt