Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.314
- 2.943
- 2.088
O zaman olur. Ancak bu Tolgahan’in kolpaci oldugu gercegini degistirmez.Sallaiyle nhaga gidebilir demis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman olur. Ancak bu Tolgahan’in kolpaci oldugu gercegini degistirmez.Sallaiyle nhaga gidebilir demis
Batrakov için kim dediyse onu yalan haber o. O dönemler hatta Haziran'da falan oyuncu PSG'ye gitmeye hazırlanıyordu.
Gardi olmadıkça o seviyelerden topçu alabileceklerine pek inanmıyorum ben.Orada tutmaması bizim için bir şans zaten Milano'da kendini ispatladı yeterince. Şuan yaşı da uygun bu profilde başka alabileceğimiz bir oyuncu ufukta gözükmüyor.
Her yere kiralık oraya peşin tek taksit 30 teklif ederizGeleneksel sag bek transfer etme şenlikleri de baslamis.

Sağ bek yazmıyor di mi oradaBugün gerçekleştirilen toplantıda Galatasaray Transfer Komitesi, 5 farklı mevki için isimler üzerinde yoğun mesai harcadı.
Sol stoper
Sağ bek
10 numara
Santrfor
Sol kanat
Edindiğim bilgiye göre Galatasaray, bu bölgelere minimum 5 transfer yapmayı planlıyor.
Ayrıca planlamaya göre sol kanat transferi haricindeki tüm takviyelerin U23 statüsünde olması hedefleniyor.
Transferde hareketli günler kapıda. Sarı-kırmızılılarda süreç artık hız kazanıyor.
Transferlerin gidişatına göre Sallai veya N’haga hakkında farklı kararlar alınabilir !!
(Tolgahan)
Bende sonradan fark ettim sağ bek alıp ne amaçlıyoruz bilmiyorum. Sallai gidecekse olur.Sağ bek yazmıyor di mi orada
Ben hayal falan görüyorum?
bu dönem baya kötü bu tolgaSağ bek yazmıyor di mi orada
Altta sallai gidici yazmış o yüzden sağ bek diyordur... yoksa gerzeklik...Sağ bek yazmıyor di mi orada