Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.343
- 23.869
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugucykwuda bile heyecanlanmissinizdirAbdullah Kavukçu: "Görüşmelerimizden heyecanlanıyorum, hocamızda heyecanlanıyor başkanımızda heyecanlanıyor."
Bunu dedim hem yerli hem bedavaydi. Yabancı hakkımızı başka yere kullanırdım. Adamlar bedava oyuncu bile alamıyor.Keşke Lesley yerine Salih Özcan alsaydık
Aramızda fark var ama.Tescillilerle dalga geçiyorduk koca Avrupa pazarından oyuncu alamadılar gittiler Arabistana diye halimize bak şimdi. Oyuncu iyidir kötüdür izlemedim ama Arabistanda maçlar gazozuna oynanıyor.
13 gün sonra lig maçı var Samet ne anlatıyorsunSayfa 30 dayim amma agladiniz be birader adam trans yalicam diyo yok cart yok curt amma trash adamlarsiniz bi sabretmeyi ogrenemediniz
Kitabin ortasindan konuṣmuṣ. HelalTansel: "2 tane u23 ve 1 tane yabancı alınacak + Can ile 4 transfer."
Bir Florya suyuna bakar20 sinde arabistana giden fransiz stoper kafasal açıdan soru isareti olusturmadi değil [ neom tani birde 4 büyukden biride değil.]