Transfer Nöbeti #8

Şu kadar söyleyeyim sen anla

Maldini gibi pozisyon bilgisi var
Gerektiğinde Lucio gibi topla çıkar
Hava toplarında Van Dijk gibidir
Agresifliği biraz Ramos biraz da Stam gibidir
Yeri geldiğinde kornerlerde bam diye Drogba misali kafayla çakar ağları havalandırır

Yeri geldiğinde kornerlerde bam diye Drogba misali kafayla çakar ağları havalandırır
Puyol gibide kaptan ruhu varsa tam bizlik

Lesley isi bana yapilamayan transferleri bile unutturdu.. Bizim bu sezon en temel ihtiyacimiz net bir 6 numarayken gidip alakasiz bir herif getirdiler .. Devre arasi gonderecegimiz birine guvenip sezona basliyoruz saka gibi

Servet Çetin'i tarif etmişsin

Ben skills videoları izledim. Sadece dan dun Allah ne verdiyse toplara vurup, uzaklaştıran bir oyuncu. İkili poz. Rakip forveti yıkar mi, defanstan oyun kurulumu, uzun top isabeti filan hiç goremedim. Eğer bunlar yoksa Abdülkerim kesilmez
Apo yanına Sanchez gelince toparlar iki, üç hafta içinde de yedek lazım ona zaten. Ama takımın ortasaha bitik, hucum sadece Osimhen birsey yapsın kalmış gözüküyor.

Lesley dün bir çalım yedi ceza sahasının bizim kaleye göre sol tarafında, o çalımı yiyen adam 6 asla olamaz. Azıcık bilek olan bir 10 ya da kanat yerde süründürür cocugu.
Topu aldımı kaybetmiyor o yönü iyi, hatta bir kere de topla iki kişinin arasında cıkıp 10 metre kadar sürdü ama sonra döndü geriye verdi topu.
Bu cocuk 6 olmaz, leminanın en kötü hali bundan iyi savunma yapar, 8 için de hucum adına hic yeterli degil. Arada maca gore oyuna girip 8 de savunma yapıp adam kovalar onun dısında oynamaz.

Lig neyse de sampiyonlar ligi beni cok korkutuyor bu sene.

Lesleyin futbolcu olduğundan bile emin değilim yav imşallah biz yanılıyoruzdue hazır değildir daha

Yangınları transfer isterken yanında Lesley'i iade etme şeklinde devam etmemiz lazım yani şöyle #DursunÖzbekTransferlerNeredeLesleyGeriİade gibi daha yaratıcı hashtagci arkadaşları bekliyoruz

Lesleyin futbolcu olduğundan bile emin değilim yav imşallah biz yanılıyoruzdue hazır değildir daha
EPL'den topçu geliyor algısı bi 5 sene önce falan bitmeliydi. Lig içinde kendi aralarında çöpleri 100-150 milyona döndüren lig. Ya tutarsa diye Lesley gibilerine 20-30 sıkıyorlar tutmayanlar da böyle bize düşüyor işte.

Bugün de bir transfer bitmezse eylüle kadar transfer falan olmaz ciddiyim

Nathan Zézé is a highly rated French left-footed central defender known for his strength in ground duels, passing range, and composure, drawing heavy interest from Premier League and European clubs. [1, 2, 3, 4, 5]

Physical & Technical Profile
    • Position & Foot: Left-footed central defender (CB), giving him a valuable tactical profile for building out from the back. [1, 2]
    • Duels & Defending: Dominant in ground duels with a high tackle success rate (around 79%) and sharp anticipation in 1v1 defensive actions. [1, 2]
    • Ball Progression: Comfortable and calm under pressure, boasting high pass accuracy (around 89%) to initiate attacks cleanly from deep areas. [1, 2, 3]

Career Development & Market
    • Clubs: Developed through FC Nantes' academy in Ligue 1 before moving to NEOM SC in the Saudi Pro League, where he secured regular starting minutes. [1, 2, 3, 4, 5]
    • Transfer Radar: Previously valued around £17M–£20M, attracting sustained scouting attention from clubs like Everton, Bournemouth, Liverpool, and Chelsea. [1, 2, 3, 4, 5]
    • International Pedigree: Progressed through French youth national team setups, including representation at the U21 level. [1]

menajer transferi ha cok bekledik

genç oyuncu transferi dediğin

ya gerçekten 3-5'e alınır deneme yaparsın tutarsa tutar tutmazsa can sıkmaz, ya da parayı bastırırsın 20-30-40 neyse hayvan gibi bi wonderkid alırsın

biz niye düşüşte genç oyuncu alıyoruz ki?

bak düşüşte yıldız oyuncu alınır buna itirazım yok, zaten prime döneminde olan 27 yaşındaki bi oyuncuyu alamazsın da

ulan bari genç oyuncunun yükselişte olanını alalım ya

Stoper icin mecbur ya genc ya da yerli biri gelecek zaten

O yüzden Zeze‘ye birsey diyemiyorum umarim iyi cikar

Tabii almayi becerebilirlerse

Yönetime zaten söylenecek söz yok baya kötüler Erden Timur sonrası hepten dibe vurdular orası ayrı bu hocayla naapcaz biz?
Oynattığı futbolu zaten anlamıyoruz. Ula onay verende buymuş Kavukçu öyle dedi. Bakıyorum onay verdiği aldırdığı isimlere gördüğüm kadarıyla topçudan anlamıyo ki. Lesleyi aldırdı futbolcu değil gibi görünüyo hayırlısı. Sağ beke 30+ verdirdi adam 5 maç anca sağ bek oynadı. Diğer ısrarla aldırdığı oyuncular (angelinho frankowski jellert ki jellert ve angelinho rakip olduğu için birde canlı izleyip çok beğenip aldırdı. Skandal bu.. vs vs) bir dünya boşa giden paralar var. Gönderilmeyen bazı oyuncular var kimbilir bunlarada onay vermiyodur belki bilemiyoruz. Biz iyi 4 sene şampiyon olduk. Gerçekten Allah yardım etti. Başka açıklaması yok. En son teknik ekipten ayrılanlar olmuştu. Bunların yerine teknik ekibe kimse geldi mi bilmiyoruz. Eğer kimse gelmediyse onların işini kim yapıyo şuan? Diyelim onlar gereksizdi ozaman neden boşa personel çalıştırdık?? Nerden tutsam elimde kalıyo. Allah'ım yine duacıyız başka çaremiz yok...

Son düzenleme:
Stoper icin mecbur ya genc ya da yerli biri gelecek zaten

O yüzden Zeze‘ye birsey diyemiyorum umarim iyi cikar

Tabii almayi becerebilirlerse
Umarım iyi çıkar dediğimiz bir topçudan bir şey çıkma ihtimali %0,937232 falan.

Bu takım 4 senedir şampiyonluğu götürdüyse hayvan gibi kaliteli ve tecrübeli oyuncularla kadro kurduğu için götürdü.

Ben şöyle bi bakıyorum ulan aa rakipler bizim 3-4 sene önceki gibi transferler yaparken, biz bu sene geçen seneki Beşiktaş gibi, ondan önceki senenin TS'si gibi, Jesus'lu FB gibi transferler kovalıyoruz.

Olacak iş değil ya akıl tutulması tamamen

20 yaşında arabistan'a gitmiş
21 yaşında arabistan'dan kiralık kovalanan bi genç topçudan ne hayır gelebilir ya

takıma gelsin diye ismi çıkan topçuların yarısından fazlası çöp. en fazla 1-2 sene daha isimleri duyulur sonra unutulur giderler. bugün maç seçen en laubali haliyle maça çıkan Lemina'dan veya sakatlıktan çıkmış Yunus'tan iyi performans gösterme ihtimali olmayan topçuların isimleri çıkıp duruyor. rezillik başka bir şey değil

Geri
Üst Alt