Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.306
- 15.112
- 1.938
5 milyon diyor diye haber tamamen kolpadir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane Salah mubabbeti nerden cikti renkdas.Sane gidip Salah gelirse ligde 4. oluruz
Kötü senaryoyu hayal ediyor millet artık bir duyum yok Salah ile ilgiliSane Salah mubabbeti nerden cikti renkdas.
Hadi madem oyuncu alamadin, bekledin, şartları degerlendirdin vs.
Oyuncu da mı satamadın? Bu soruyu soracak muhabir yok muydu dün Kavukcu‘ya?
Son yayınında barışın gitmek istemesinden bahsetmeyip sanki barışı takımdan göndermeye çalışıyormuş gibi herkes konuştu ortaya bağırdıUğur Karakullukçu'nun yayınlarını arada açıp izliyorum. Kişilik özelliklerini, karakterini falan bir kenara koyarak ,ad hominem'e düşmeden yorum yapacak olursam bu adamın genel olarak yorumları gayet makul ve aklı başında argümanlar içeriyor. Taraftarın buna takık olması her yerde Ömer Üründül'ü görüp ondan tiksinmesi gibi bir şey.Yok marjinal olmaya çalışıyormuş, yok negatifmiş. Eee ,kardeşim yorumlarınız yarısından fazlasıyla ben de paralel düşünüyorum. Negatif olacak tabii ,yönetim zaten negatif düşünmeye itiyor. Velhasıl bence yorumları saçma sapan falan değil. Leao diye ölüp biten çoğu taraflardan daha makul