Transfer Nöbeti #8

Gecen sene kimseyi alamayınca Sengoyu ikna etmek icin 6m maas vermişlerdi. Zalewskiye benzer şekilde 4 vermişlerdi o mal gene de gelmemisti. Bakalım bu sene piyango kime vuracak. Son gunlerde birine hakkettiğinin 4 katı maas verecekler. Sonra GSnin her kurusunun hesabini yapıyoruz dersin. Maaşları anasının dağları seviyesine çıkartan biziz zaten.

Uğur Karakullukçu'nun yayınlarını arada açıp izliyorum. Kişilik özelliklerini, karakterini falan bir kenara koyarak ,ad hominem'e düşmeden yorum yapacak olursam bu adamın genel olarak yorumları gayet makul ve aklı başında argümanlar içeriyor. Taraftarın buna takık olması her yerde Ömer Üründül'ü görüp ondan tiksinmesi gibi bir şey.Yok marjinal olmaya çalışıyormuş, yok negatifmiş. Eee ,kardeşim yorumlarınız yarısından fazlasıyla ben de paralel düşünüyorum. Negatif olacak tabii ,yönetim zaten negatif düşünmeye itiyor. Velhasıl bence yorumları saçma sapan falan değil. Leao diye ölüp biten çoğu taraflardan daha makul

Hadi madem oyuncu alamadin, bekledin, şartları degerlendirdin vs.

Oyuncu da mı satamadın? Bu soruyu soracak muhabir yok muydu dün Kavukcu‘ya?

Lesley kendini gelistirirse portekizli William Carvalho vardi tam olarak o herif kadar olur..Basta 8 noydu sonradan 6 ya evrildi.. Bu herifi birine benzetiyorum diyorum kac gundur en son aklima geldi..

Uğur Karakullukçu'nun yayınlarını arada açıp izliyorum. Kişilik özelliklerini, karakterini falan bir kenara koyarak ,ad hominem'e düşmeden yorum yapacak olursam bu adamın genel olarak yorumları gayet makul ve aklı başında argümanlar içeriyor. Taraftarın buna takık olması her yerde Ömer Üründül'ü görüp ondan tiksinmesi gibi bir şey.Yok marjinal olmaya çalışıyormuş, yok negatifmiş. Eee ,kardeşim yorumlarınız yarısından fazlasıyla ben de paralel düşünüyorum. Negatif olacak tabii ,yönetim zaten negatif düşünmeye itiyor. Velhasıl bence yorumları saçma sapan falan değil. Leao diye ölüp biten çoğu taraflardan daha makul
Son yayınında barışın gitmek istemesinden bahsetmeyip sanki barışı takımdan göndermeye çalışıyormuş gibi herkes konuştu ortaya bağırdı

Buna manipülasyon denir. Bu tarz adamlar dinlenmez

Erden timurun tırnağı etmezsiniz. Varlık içinde yokluk çektiriyorsunuz. 30 senedir elbet para olmayan transfer dönemleri de gördük. Bundan rezili olmamıştı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt