Transfer Nöbeti #8

Ben transfer yapacağımıza inanmıyorum. Mevcut yönetimin hain olduğunu düşünmeye başladım. Banka hesapları ve iş ilişkileri incelenmeli. Rakip takım yöneticileriyle bağlantıları araştırılmalı. Beceriksizlik değil kasıtlı bir durum varsa cezaları kesilmeli.

Sallai veya Singo'yu şutlayıp Acheampong çeksek ne güzel olurdu yav

Ertan Süzgün: "Metehan Baltacı düzenli forma giymek istiyor. Oyuncuya Türkiye'den ve avrupadan talipler var. Türkiye'den Gençlerbirliği ilgileniyor. Galatasaray'ın kararı bekleniyor."

fb'nin sırf +4 kontenjan içerisinde 7 futbolcusu varmış nası bi ekip bu ya 17+7 falan lazım bunlara anca
17+6 su anda. Cok zor isleri. Maaslar yuksek hicbiri gitmek istemiyor. 2 transfer
fb'nin sırf +4 kontenjan içerisinde 7 futbolcusu varmış nası bi ekip bu ya 17+7 falan lazım bunlara anca
17+6 var. 2 transfer yapacaklar deniyor, 17 den 9 oyuncu gitmesi lazim. Maaslar yuksek hicbiri gitmiyor. Sepetlemeye de 35-40m euro lazim.

Çok kaliteli u23 zaten bize gelmez, kiralayıp sene sonu postalayacağımız iki tane gelecektir Lesley gibi.

u23 oyunculara kiralık teklif götürmemizin sebebi paramızın olmamasından değil de seneye kuralın değişeceğini düşündüklerinden önümüzdeki sezon elimizi bağlamak istememelerindendir.

Yetişkin olana parayı basacaklardır, zaten o da 1 tane.

Yönetimin beceriksizliği de eklenenince parayı basmaları gereken mevki 10 no olmalı. Diğer gelecekler zaten sene sonu gidecek çöpler olacak.

Lan aranızda kaç defa 90 dk maçını izleyen oldu sanki o rus çocuğun da gelsin diye tutturuyorsunuz.

Bi kaç sene önce de ermeni bi lavuk vardı gelsin diye yıkıyordunuz ortalığı, eleman ın adı sanı duyulmuyor artık

Neymiş çok olgunmuş oyunu da 20 yaşında cart curt. O kadar olgunsa gitsin evlensin

Lokomotif Moskova bizimkileri ciddiye almamış yaw daha ne kadar düşeceğiz acaba? Bunlara arabistandan düşenler dışında kimseyi ikna edemez maalesef. Erden Timurun kurduğu omurganın ekmeğini 4 sene boyunca yedik o omurga da yıprandı gelecek pek parlak görünmüyor bizim için.

Lokomotif Moskova bizimkileri ciddiye almamış yaw daha ne kadar düşeceğiz acaba? Bunlara arabistandan düşenler dışında kimseyi ikna edemez maalesef. Erden Timurun kurduğu omurganın ekmeğini 4 sene boyunca yedik o omurga da yıprandı gelecek pek parlak görünmüyor bizim için.
Ya kiralik teklif yapmisizdir ya da 10 milyon falan bonservis onermisizdir :)

Geri
Üst Alt