Transfer Nöbeti #8

Can Uzun'u alsınlar 30+ pay verip hem yerli hem de gsli çocuk gelmeye ikna etmek zor olmaz en azından. Sola da Langı kiralasınlar tekrardan ileriye de Osimheni yedekleyecek bir genç önümüze bakalım daha fazlasını bunlardan beklemek hayal olur.

rus çocuk gelirse ve iyi çıkarsa dursun'un scout31 hevesi god mode'a geçeceği için kesinlikle gelmemeli

Klübü geç rus çocuk gelmek için 5m maaş istemiş :asd: Çöp çıkarsa uğraş dur yollamak için millet Morutan cicaldau falan diyo da bunların maaşı düşüktü en azından

Bir yede daha okumuştun Özbek 20 veriyormuş onlar 30 istiyormuş diye. Ne kadar doğru bilmiyorum ama buysa ve Özbek denildiği gibi bu oyuncuya denildiği gibi çok beğeniyor ve kafayı taktıysa bu transfer olur. 25+ 5 yada 23+5+ kardan pay vb. gibi bir paraya bitirilir, bu haberler doğruysa. Rus tarafı hiç satmaya niyetleri yok diye haberler çıkardı ama onlara göre hiç teklif vb. bir şey de yoktu. Bizimkiler bu işe girer mi bilmem ama Fb'ye Kante çözdünüz, TS'ye Salah alıyorsunuz bize de Batrakov'da yardımcı olun derler mi acaba? Lokomotiv direk Rus devletine bağlı takım çünkü.

Sarılı kırmızılı son dakika yazısı görmekten midem işlevini yitirdi

Bir yede daha okumuştun Özbek 20 veriyormuş onlar 30 istiyormuş diye. Ne kadar doğru bilmiyorum ama buysa ve Özbek denildiği gibi bu oyuncuya denildiği gibi çık beğeniyor ve kafayı taktıysa bu transfer olur. 25+ 5 yada 23+5+ kardan pay vb. gibi bir paraya bitirilir her bu haberler doğruysa. Rus tarafı hiç satmaya niyetleri yok diye haberler çıkardı ama onlara göre hiç teklif vb. bir şey de yoktu. Bizimkiler bu işe girer mi bilmem ama Fb'ye Kante çözdünüz, TS'ye Salah alıyorsunuz bize de Batrakov'da yardımcı olun derler mi acaba? Lokomotiv direk Rus devletine bağlı takım çünkü.

Bırak yahu olmasın. Sanki ruslar avrupa ya oyuncu gönderebiliyormuş gibi... bizden başka türk kulübü yoksa talibi satmazlar hiçbir yere...

Transfer için ümit edelim diyorum ama dün Kavukçu çok net konuştu 2 Eylüle kadar fırsat çıkar diye kimseyi getirmeyecekler bence

2 yıl 10 numarasız geçirdikten sonra getirdikleri adam bu mu olacak AHAHAHAHAH

Leao & Can alalım artık. İlerde çok opsiyonumuz olacak. Farklı mevkiilerde de oynayabilmeleri çok değerli.

Herkes Barış'ı yollama niyetinde, şartlar uygun olursa neden olmasın.. ama keşke Sane'den çıkabilsek.

Bir yede daha okumuştun Özbek 20 veriyormuş onlar 30 istiyormuş diye. Ne kadar doğru bilmiyorum ama buysa ve Özbek denildiği gibi bu oyuncuya denildiği gibi çok beğeniyor ve kafayı taktıysa bu transfer olur. 25+ 5 yada 23+5+ kardan pay vb. gibi bir paraya bitirilir, bu haberler doğruysa. Rus tarafı hiç satmaya niyetleri yok diye haberler çıkardı ama onlara göre hiç teklif vb. bir şey de yoktu. Bizimkiler bu işe girer mi bilmem ama Fb'ye Kante çözdünüz, TS'ye Salah alıyorsunuz bize de Batrakov'da yardımcı olun derler mi acaba? Lokomotiv direk Rus devletine bağlı takım çünkü.

Mayısta menajeri gelmiş bizimkiler almamış o zaman :D

bayern alsın yerımıze 20 ye seneye onlardan alırız 1 sene pişsin

şu Leao işi olsun tek umudum o herif en azından skor yapar ligde

Şahanı susturmaz iseniz transfer yok

Şaka gibi yönetim 1-2 eylülde vitinhanın,Valverde nin falan çıkıpta ölürümde psgde realde oynamam gerekirse futbolu bırakırım deme ihtimalini kovalıyor yuhhh ama artık

Safonov transferi ile karşılaştıran çok oluyor,
Lokomotiv Moskva direk hukumetin (Rus Demiryolları). Bu yüzden diğer kuluplere göre çok daha büyük sıkıntıları var yaptırımlarla. Avrupa yapması bu yüzden imkansızdı.

Yoksa Batrakov'u coktan cekmisti bir kulup 20M€ serbest kalma maddesine.

Geri
Üst Alt