Transfer Nöbeti #8

Kulübün itibarını mahvediyorlar gelecek seneleride etkiler bu, deli dana gibi koşturup 50 60 kişiye kabul eden gelsin diye kiralık teklif vermek tarihimizde yaşanan en korkunç şeylerden biri olabilir gerçekten üst birilerinin devreye girip bu işi durdurması lazım divan lise falan kim var bilmiyorum ama acil müdahale etmeleri lazım.

Çok doğru yapıyorlar, kiralık (zorunlu opsiyon koymamaları) almaya çalışmaları. Çünkü bunların alabileceği yeni cuestalar olur. Görüyoruz lesley’i. TS’den Allah razı olsun, Nhagayı istedi de inat yapıp gidip 3-5 milyon avro ödeyip aldılar, yoksa onu da akıl edemezlerdi. Demem o ki bunlar adam akıllı transfer yapamaz, bari yeni kazıklar sokmasınlar.
Kisaca biz boku yemisiz diyorsun.

Günay kalacaksa da ikna edin sözleşmesini uzatın kiralayalın bi yerlere Jankat hakkaten potansiyelli kaleci.

Öyle değil yav. Bak konusunu bile açmıştık iyi ki, tamam bazen herif doğru anlatamıyor ama hiç bir zaman transfer bütçesinden bahsetmedi ki akıl mantık var öyle birşey Avrupa'nın devlerinde bile neredeyse yok

Evet daha o gün, transfer bütçesi değil cirodan bahsettiğini söylemiştim.

Çok barizdi de olayın bunun üzerinden değerlendirilmesi de saçma.

Lemina ile uzatmayacaktın singoyu satacaktın baba 3 tane adam alıp u23 e 2 adam kiralıcaktın son günlerde oldu bitti beceriksiz zekasız ordusu

Kisaca biz boku yemisiz diyorsun.
Başımızdaki adamı hiç tanımamışsın belli. Ah Erden Ah, yatacak yerin yok, bunu başımıza bela edip gittin. Hem yönetimine girerken seçim almasını hem de 3-4 yıl şampiyon olacak bir takım kurup buna verip gittin. Kendini de bizi de yaktın. Değdimi, hapse girmene, giden arsalara, bu çapsızların bizi düşürdüğü duruma.

Dursun bankalar birliginden çıktıktan sonra kredi cekti + aslantepe denen kambur icin kredi cekti + geçenlerde maaslari ödeyebilecek icin 25m euroluk bir kredi daha cekti. Bunlar son bir senede çekilen bildiğimiz üc kredi. Baska cekti mi bilmiyoruz. Paramiz var aynen herkesi aliriz cok zenginiz.
Bjk'nin transfer yapacak parası oluyor da, 4 sene şampiyon olup 3 defa şl ye katılan, gelir rekorları kıran kulüpte nasıl transfer için para olmuyor. Asıl soru bu

Gunayi tutup jankati harcamak su anki futbol aklımıza cok yakışır. Hocası baskani hepsi ayni.
Sırf ağabeylik yapacak diye Günay' ın kadroda tutulması kadar saçma bir şey olamaz. Tecrübeli kaleci daha iyi durumdadır, genç kaleci oynamadan gelişemez diye önünü açarsın ama halihazırda genç kaleci daha iyi seviyedeyse diğerine yol verirsin; bu kadar basit.

Alınsın demedim ki, yazılıp paylaşılanlar ışığında durum tespiti yaptım kendimce. Bana hesap sorar gibi davranmanda bir yanlışlık var sanki?!
Estağfirullah, yanlış anlatmışım kendimi o zaman hesap sormak gibi anlaşılmışsa, sadece mantığını merak ettim renkdaş. Yönetim neden böyle bir hamle yapıyor, topçu onca parayı bırakıp neden ayrılıyor, neden Arabistan’a gidiyor…. Merak ettim

Son transfer pazari mi...

Geri
Üst Alt