Transfer Nöbeti #8

.....................UĞURCAN...........
DEDİC...SANCHEZ.. LUCUMİ....DAVİES
.................. CAMAVİNGA.....................
.............SARA........ REİJNDERS............
BARIS.......... OSIMHEN........... LEAO

Az kafaları çalışssaydı şu kadroyu çok rahat yapabilirlerdi

Böyle transfer politikası yürüten başka kulüp var mı dünyada

nah-%C3%A7ek-nah-day%C4%B1.png

Sadece 1 tane u23 olmayan "zorunluluk" o belli de... NEDEN SOL KANAT... Neden o tek kontenjanı en değerli yerli oyuncunun mevkisine kullanıyorsun??

Bunun tek mantıklı açıklaması var; Barış'ı öyle veya böyle mutlaka satıyoruz bu yaz...

Ha bizimkiler mantıklı iş mi yapar mantıksız iş mi yapar bilemediğimiz için o sonuca ulaşamıyoruz... Osimhen'in yedeğini u23 olmayan alsalar veya Uğurcan'a u23 olmayan yabancı yedek alsalar bile şaşırmam... O yüzden kesin konuşamıyorum...

Ancak eğer Barış satılıyorsa, anca o zaman yabancı u23 olmayan sol kanadın anlamı var... Can Uzun transferi de Barış'ın satışını bekliyorsa o zaman taşlar yerine mantık çerçevesinde oturmuş oluyor... (Bunlar yaşansa bile ciddi güç kaybederiz o ayrı da, en azından Barış ille gitmek istiyorsa mantıklı senaryo bu)

hay hareketine senin tolgahan geçen hafta da 2 gün hareketli olacak dedin yapraklar esas duruşta durdu

0 inanc. 5 bolgeyi gectim, 1 tane bile supheli. Habire beylik sozler, arogant isler. Aksiyon 0. Birsey cikacagi da yok bence.

Olduğundan yüksekte görülen bir oyuncu bence. City'e gitmesi çok alakasız gelmişti bana ki tutmadı da orada zaten. Burada falan oynar belki Sara gibi.
Orada tutmaması bizim için bir şans zaten Milano'da kendini ispatladı yeterince. Şuan yaşı da uygun bu profilde başka alabileceğimiz bir oyuncu ufukta gözükmüyor.

Kolpahan, oyuncu satmadan 5 oyuncu nasil alacagiz? Turk oyuncu Can disinda yok.

Sadece 1 tane u23 olmayan "zorunluluk" o belli de... NEDEN SOL KANAT... Neden o tek kontenjanı en değerli yerli oyuncunun mevkisine kullanıyorsun??

Bunun tek mantıklı açıklaması var; Barış'ı öyle veya böyle mutlaka satıyoruz bu yaz...

Ha bizimkiler mantıklı iş mi yapar mantıksız iş mi yapar bilemediğimiz için o sonuca ulaşamıyoruz... Osimhen'in yedeğini u23 olmayan alsalar veya Uğurcan'a u23 olmayan yabancı yedek alsalar bile şaşırmam... O yüzden kesin konuşamıyorum...

Ancak eğer Barış satılıyorsa, anca o zaman yabancı u23 olmayan sol kanadın anlamı var... Can Uzun transferi de Barış'ın satışını bekliyorsa o zaman taşlar yerine mantık çerçevesinde oturmuş oluyor... (Bunlar yaşansa bile ciddi güç kaybederiz o ayrı da, en azından Barış ille gitmek istiyorsa mantıklı senaryo bu)

Renktaş hücum rotasyonu savunma rotasyonu gibi değil sayısal olarak daha fazla isim olmalı. En fazla hamle ve oyuncu değişikliği hücum hattında oluyor. Sürekli üretken kalmakta kolay değil hücumda form durumu daha değişken olur.

Valla gerekirse tüm transferler u23 olsun ama Eylül'de olmasın şimdi olsun. Şimdi gelen ilk milli araya kadar takıma alışır. Eylül'de gelenlerin alışması Kasım Aralık. Kadro derinliği zaten bize Aralık Ocak'a kadar lazım.

Geri
Üst Alt