Transfer Nöbeti #8

öldü mü kaldı mı ne oldu merak ettiğim isimler

kees smit
deniz gül
wendel

Martinelli milana karşı yem ahada buraya yazıyorum bu plan işlerse 3/4 güne leaoyu indiririz

Ohhh beee kolpa haberlere ihtiyacım vardı artık mutlu şekilde uyuyabilirim

Leao gelir diyorum gelecek belli bence fenerin ısrarla ret yemesinden martinelli fslan bilerek ortaya atılan yem bence
Zaten çıkarılan isimlerin amacı o dediğin gibi. Bak diyor 50 milyona matinelli var el mala var. Sen oynamak istemeyen topçuya 50 milyon istiyorsun. Onu alacağıma gider bunları alırım gtünün üstüne oturursun diyor. Benden başka seçeneğin yok diyor. Eleman feneri de istemiyor bunu bana kiralayıp seneye de 30 35 e paketleyin gönderin diyor işte..

Gelecek olan leao ama martinelliyi daha çok isterim onun oluru yok tabikide muhtemlen

Yanlız isimler çok ütopik. Martinelli,Said El Mala filan bunlar nasıl ikna edecek akıl almıyor maalesef. Erden Timur olsaydı oda ikna edemezdi.

Dengesiz bir kac tane adam yuzunden 50 -100 belki birdaha hic olmayacak olay kaciyor 5 sene ust uste daha kim olacak bu ligte bir daha

Zaten çıkarılan isimlerin amacı o dediğin gibi. Bak diyor 50 milyona matinelli var el mala var. Sen oynamak istemeyen topçuya 50 milyon istiyorsun. Onu alacağıma gider bunları alırım gtünün üstüne oturursun diyor. Benden başka seçeneğin yok diyor. Eleman feneri de istemiyor bunu bana kiralayıp seneye de 30 35 e paketleyin gönderin diyor işte..
Aynen de öyle zaten açıkçası martinelli ihtimali olsa direkt çökerim bizim saneden beklediklerimizin hepsinin 1 fazlasını yapabilecek profil ama ciddi gelmez buraya

açıkçası bana sorsalar el mala mı yoksa leao mu diye direkt el malayı isterim adam oyun kurucu kanat yani 2 sorunu birden çözebilir bize yedirmezler öyle teknik bir oyuncuyu

Eğer birilerinin övdüğünün yarısı kadar iyiyse ve gelişime açıksa Batrakov + Can Uzun beraber gelirse mesela güzel olur... Can solda sağda falan da oynar duruma göre... 10 numara için de üç alternatif yazmış oluruz Yunus'la beraber... Can 2. forvet gibi de oynar skora sıkıştığın maçlarda... Batrakov da 8 numara da oynayabiliyor sanırım... Yeri gelir daha zayıf rakiplere karşı orada da oynar... Bir de yabancı sol kanat gelirse o zaman BAY'ın olasığı ayrılığını da nispeten az hasarla atlatmış olabiliriz performanslara göre... Yani sonuçta hem oyuncu olarak hem plan olarak biri tutmazsa diğerinin denenebileceği alternatiflerimiz oluyor elde

(Ben bu kadar sol kanat ısrarı varsa BAY'ın ayrılığına göre plan yaptığımızı düşünerek konuşacağım bundan sonra)

Geri
Üst Alt