Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.403
- 14.093
- 1.498
Milan yol yapıyor bize olacak bu iş benceSON DAKİKA | Rafael Leao halen Galatasaray'da oynama fikrine açık ve yakın arkadaşı Victor Osimhen kararında rol oynayabilir. (Tuttomercato)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan yol yapıyor bize olacak bu iş benceSON DAKİKA | Rafael Leao halen Galatasaray'da oynama fikrine açık ve yakın arkadaşı Victor Osimhen kararında rol oynayabilir. (Tuttomercato)
Yok leao osi gelmeden önce ayrılmıştı.Lille’de de oynadılar sanırım beraber tanışıklıkları eski
benim aklımda leao osimhen pepe ön üçlü diye kalmışYok leao osi gelmeden önce ayrılmıştı.
Zaten çıkarılan isimlerin amacı o dediğin gibi. Bak diyor 50 milyona matinelli var el mala var. Sen oynamak istemeyen topçuya 50 milyon istiyorsun. Onu alacağıma gider bunları alırım gtünün üstüne oturursun diyor. Benden başka seçeneğin yok diyor. Eleman feneri de istemiyor bunu bana kiralayıp seneye de 30 35 e paketleyin gönderin diyor işte..Leao gelir diyorum gelecek belli bence fenerin ısrarla ret yemesinden martinelli fslan bilerek ortaya atılan yem bence
Aynen de öyle zaten açıkçası martinelli ihtimali olsa direkt çökerim bizim saneden beklediklerimizin hepsinin 1 fazlasını yapabilecek profil ama ciddi gelmez burayaZaten çıkarılan isimlerin amacı o dediğin gibi. Bak diyor 50 milyona matinelli var el mala var. Sen oynamak istemeyen topçuya 50 milyon istiyorsun. Onu alacağıma gider bunları alırım gtünün üstüne oturursun diyor. Benden başka seçeneğin yok diyor. Eleman feneri de istemiyor bunu bana kiralayıp seneye de 30 35 e paketleyin gönderin diyor işte..
Listeyi alfabetik yapmislar.Martinelli neye göre leao nun altında listede çok merak ettim yav