Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.314
- 2.945
- 2.088
Millet artik kolpa ile egleniyor. Ne yapsinlar? Bu heriflerin transfer yapamayacaklari belli.Şu adama inanan varmi gerçekten ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet artik kolpa ile egleniyor. Ne yapsinlar? Bu heriflerin transfer yapamayacaklari belli.Şu adama inanan varmi gerçekten ?
Özbek dışında ciddi olarak Rusya ligini izleyen biri olduğunu sanmıyorum ülkede. Hatta bizim başkanda izlemiyordur ama artık kim kandırdıysa çok istekliymiş bu oyuncu için haberlere göre.bu patlakov harbi iyi topçu mu la?
Ben sol kanat ısrarının bay ın ayrılmasından ziyade sane nin rotasyona çekilerek barış ın sağ kanada aktarılması olarak algılamanmasını ve bu yüzden o tarafa adam almaya çalıştıklarını düşünmek istiyorum...Eğer birilerinin övdüğünün yarısı kadar iyiyse ve gelişime açıksa Batrakov + Can Uzun beraber gelirse mesela güzel olur... Can solda sağda falan da oynar duruma göre... 10 numara için de üç alternatif yazmış oluruz Yunus'la beraber... Can 2. forvet gibi de oynar skora sıkıştığın maçlarda... Batrakov da 8 numara da oynayabiliyor sanırım... Yeri gelir daha zayıf rakiplere karşı orada da oynar... Bir de yabancı sol kanat gelirse o zaman BAY'ın olasığı ayrılığını da nispeten az hasarla atlatmış olabiliriz performanslara göre... Yani sonuçta hem oyuncu olarak hem plan olarak biri tutmazsa diğerinin denenebileceği alternatiflerimiz oluyor elde
(Ben bu kadar sol kanat ısrarı varsa BAY'ın ayrılığına göre plan yaptığımızı düşünerek konuşacağım bundan sonra)
Bu kolpacının yazdıkları üzerine burda destanlar yazılıyor akşamdan beri, bir de soruyorsun?Şu adama inanan varmi gerçekten ?
Lang liste basi. Leao ve Martinelli yem.Leao- Martinelli olmazsa Langa mi gidecekmisiz![]()