Transfer Nöbeti #8

Baris’in gitmedigi senaryo da tam aksine on numara icin kendini kanitlamis bir oyuncu’ya ihtiyacimiz var

Diger bölgelere genc oyuncular olabilir ama on numara kesinlikle asensio,mertens,sneijder kalitesinde bir isim olmali

martinelli'yi en en kötü senaryoda flamengo'ya, palmeiras'a iyi paraya satarsın. leao ile ilgili en kötü senaryoyu düşünmek bile istemiyorum.

Eğer birilerinin övdüğünün yarısı kadar iyiyse ve gelişime açıksa Batrakov + Can Uzun beraber gelirse mesela güzel olur... Can solda sağda falan da oynar duruma göre... 10 numara için de üç alternatif yazmış oluruz Yunus'la beraber... Can 2. forvet gibi de oynar skora sıkıştığın maçlarda... Batrakov da 8 numara da oynayabiliyor sanırım... Yeri gelir daha zayıf rakiplere karşı orada da oynar... Bir de yabancı sol kanat gelirse o zaman BAY'ın olasığı ayrılığını da nispeten az hasarla atlatmış olabiliriz performanslara göre... Yani sonuçta hem oyuncu olarak hem plan olarak biri tutmazsa diğerinin denenebileceği alternatiflerimiz oluyor elde

(Ben bu kadar sol kanat ısrarı varsa BAY'ın ayrılığına göre plan yaptığımızı düşünerek konuşacağım bundan sonra)
Ben sol kanat ısrarının bay ın ayrılmasından ziyade sane nin rotasyona çekilerek barış ın sağ kanada aktarılması olarak algılamanmasını ve bu yüzden o tarafa adam almaya çalıştıklarını düşünmek istiyorum...

Leao'nun olmadığı ya da Barış'ın satılmadığı senaryoda son yabancı hakkının 10 numara varken kanattan yana kullanılması nasıl bir iş bilmezliktir?

10 numara ile ilgili u-23 dışında bir tane oyuncu ismi bile çıkmıyor piyasaya

Bir de bu isimler bir anda ortaya atıldıysa farklı isimlerin kulüplerine artık restlerin çekildiğini gösterip son hamilelerin oynandığını düşünüyorum... ya pas diyecekler ya da blöf görüp bizimkileri ikna edecekler...haydi hayırlısı...

Kiralık + seneye ödemeli forma yoktu bizde almadık.

Puma Türkiye CEO'su Taner Seyis: "Geçen seneye oranla Galatasaray forma satışlarında düşüş var"

Ulan bu Batrakov teknik olarak birine benzetiyordum sonunda buldum. Gençler şimdi hatırlamaz ama bana Berkant Göktan’ı hatırlattı.

burhan can terzi yasaklandi mi hic bct haberi goremiyorum

Geri
Üst Alt