Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.971
- 23.529
- 3.723
Asya ve G.Amerika kıtasından da acil red yiyerek tombala yapmalıyız
Red veriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asya ve G.Amerika kıtasından da acil red yiyerek tombala yapmalıyız
Said El Mala ismini hangi übersonik kolpacı duyumcu attı ortaya? Dortmund'a gitmek istiyor diye haberler vardı birkaç gün önce. 50m€ gibi bonservislerden bahsediliyor ve çoğu büyük kulübün yakından takip ettiği bir yetenek. Burada ne işi var? Martinelli demişler, o bile bu çocuktan daha gerçekçi duruyor. Dursun başkanın 19 yaşında çocuğa 50 milyon mu verilir diye masayı devirmesi çok olası. Çıkartıp 50 koyacaksak tabii ki alabiliriz.Gerçekten El Mala gelirse çıplak foto atarım

Kendi uçağımızı üretmek için kolpa şov;G.saray Mala vurdu
Said El Mala ismini hangi übersonik kolpacı duyumcu attı ortaya? Dortmund'a gitmek istiyor diye haberler vardı birkaç gün önce. 50m€ gibi bonservislerden bahsediliyor ve çoğu büyük kulübün yakından takip ettiği bir yetenek. Burada ne işi var? Martinelli demişler, o bile bu çocuktan daha gerçekçi duruyor. Dursun başkanın 19 yaşında çocuğa 50 milyon mu verilir diye masayı devirmesi çok olası. Çıkartıp 50 koyacaksak tabii ki alabiliriz.
Adettendir, şuraya ağzı sulandırıcı videosunu koyalım da Kemal neden yükseldi anlaşılsın
Osi bunları döve döve dünya yıldızı yapar
Osi ve çocukları;Osi bunları döve döve dünya yıldızı yapar
Çok zor transfer, yapabilirlerse helal olsun. Tam star ışığı var çocukta, heyecanlandırır.Tolgahana ben de inancımı kaybettim de yani gerçekten akıl edip Barisin yerine El Mala alirlarsa bu sefer bir daha ağzımı açmam
bi tur da ona söveriz ne olacak sanki. sövmediğimiz 3-5 adam kaldıSaid El Mala konusunda gercekten ilgi varsa veya görüsmeler olduysa bile bu transfere muhtemelen Klopp engel olur.
El Mala'nın satışına göre Köln yerine bu çocuğu istiyormuş