Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    91
  • Bu anket kapanacak: .
Singo önce bir 5 maç arka arkaya 90 dakika hadi 80 dakika diyeyim sahada kalsın sonra sevmeyenin bile kabul edeceği istikrarlı olan Sallai ile kıyaslayalım.

abi sen julian brandt'ın menajeri falan mısın? :asd:
Bende kendime aynı soruyu sordum biliyormusun Sevgili Veli.:))))
Nedenini bilmiyorum ama içimden bir ses bize tam çilingir olacağını düşündürdü hep.
Bonservisi olmaması,free agent olmasi,bizimkilerin sane tarzı alıp gelebileceklerini ,bonservisle alamayacaklarını düşünmem daha fazla yakinlastirdi.Bence kimyamiz çok iyi uyusacakti.O kadar süre beklemesi hep olacak gibi gelmesi çok yakınlaştırır.
Sonuçta o yeni kulubunde biz hala cilingirsiz vaziyette hayaller hayaller.2 senedir meeeliyoruz ama karşılık yok.
Ben Can dan yada batrakov dan daha fazla şey katacağını inanıyordum.
Olmadı.%100 haklısın böyle düşünmekte
Sen katiliyormusun bana onuda soyle lütfen?

Bende kendime aynı soruyu sordum biliyormusun Sevgili Veli.:))))
Nedenini bilmiyorum ama içimden bir ses bize tam çilingir olacağını düşündürdü hep.
Bonservisi olmaması,free agent olmasi,bizimkilerin sane tarzı alıp gelebileceklerini ,bonservisle alamayacaklarını düşünmem daha fazla yakinlastirdi.Bence kimyamiz çok iyi uyusacakti.O kadar süre beklemesi hep olacak gibi gelmesi çok yakınlaştırır.
Sonuçta o yeni kulubunde biz hala cilingirsiz vaziyette hayaller hayaller.2 senedir meeeliyoruz ama karşılık yok.
Ben Can dan yada batrakov dan daha fazla şey katacağını inanıyordum.
Olmadı.%100 haklısın böyle düşünmekte
Sen katiliyormusun bana onuda soyle lütfen?
oyuncuyu tanımıyorum bora abi. :asd:

İlgilendiğimizi sanmıyorum ama şayet öyleyse yanlış bir isim ve profil daha

Zaten bizim elimizde barış Sane yunus tarzı adamlar var

Biz bunlara ek olarak yine bu tarz bir isim alarak Osimhen'i iyice yalnız bırakıyoruz besleyemiyoruz

Gerçi dediğim gibi alamayacağımız için sıkıntı yok konuşup duralım işte

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bruno fernandes ile ilgili şok edici bir gelişme olabileceğini düşünüyorum. :asd:

Jakobs geçen sene hemen hemen tüm sene oynadı uzun bir süren sakatlığı yoktu üstüne DK'da yaptı. Şu an Jakobs'a operasyon yapılıyor gsc tarafından!! Sol bek sıralaması Jakobs > Kazımcan > Eren. Eren bence 3. tercih olmalı burada dipnot.
Net, sakatlanma dan sezonu tamamladı. Tartışılmasi gereken, dalgalı performansi. Takımda kalmasında bir sakınca yok bence. 26 yaşında galiba. Okan buruk devşirme isinide seviyor. Sol stoperde değerlendirir.

Soy adında ski olan topcumuz neden yok. Örnek malinovski

bruno fernandes ile ilgili şok edici bir gelişme olabileceğini düşünüyorum. :asd:
Black Widow Avengers GIF

Geri
Üst Alt