Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 105
- 117
- 43
Bakratov dandik cikinca sikot şefi dursun kimi suçlayacak bakalim
batrakov bizim takımın oynadığı topu görünce bu takım ne dandikmiş demesin de heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakratov dandik cikinca sikot şefi dursun kimi suçlayacak bakalim
Divan kurulu ve mali genel kurulun hesap sorması gerekir. Görevlerini yapsınlar. İş taraftara kalırsa bu yangın üfleyerek sönmez. En büyük taraftar grubunun cahil muamelesi yapılan lideri tüm yönetim kurulu toplansa peş peşe kuramayacağı cümlelerle çok kaliteli nezih bir şekilde hislerimizi ifade etti. Ama muhatap alan yok. Anlayabilecek kapasiteleri de yok. 7-8 yaşında çocukların akıl edip söylediklerini uygulayacak istekleri de yok. Yalan söyleyip duruyorlar. Kimsenin beni veya diğer taraftatları aptal yerine koyma hakkı da haddi de yok. Transfere gerek de yok zaten belli ki sezonu satmışlar. Üç kuruşluk şerefleri varsa hemen istifa etsinler. Şahsi kefaletle çektikleri kredile bir an önce bitsin diye kırk takla atacaklarına şerefleriyle gidip daha önce yaptıkları gibi kulübü icraya versinler. Aramızda yüzer dolar toplar 40 milyon taraftar öderiz. Ya şerefleriyle gitsinler ya da makamlarının gereğini yapsınlar.Galatasaray camiasında dillendirilen ama herkesin konuşmaya çekindiği bazı konular var. Fiili ‘gölge’ futbol şube sorumlusundan tutun da 'gayriresmi yetki' ile transfer operasyonlarını yönetenlere kadar. Hatta herkesin dilindeki o 'belli başlı menajerler konusu' da dahil. Sonuna kadar herkes okusun.
4 yıldır başarılı olunsa dahi Galatasaray'ın en sıkıntılı olduğu konu transfer konusudur. Her sezon aynı hata ve hatalar da aynı kişilerce nedense.
Son dönemdeki ve geçmiş yıllardaki transferlere baktığımızda (Renato Nhaga, Lesley Ugochukwu dahil) karşımıza hep aynı menajerlik şirketi çıkıyor. "THE TEAM" The Team ile Cenk Ergün ve Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Ergün gibi isimlerin de çalıştığı iddiası da herkesçe konuşuluyor. Hatta Mehmet Özbek'in The Team Türkiye temsilcisi İbrahim Polat ile iş birliği içinde olması da gündemde.
Galatasaray taraftarına menajerler üstünden para yedirmeyelim transferi biz yapalım diyenler neden o zaman bu menajerlerle iş yapmaktadır? Gardi'yi The Team yüzünden mi dışarda tutmaya çalışıyorsunuz? Geçmiş dönemde Erden Timur ile ilgili sorunlarda The Team konusunun ilgisi var mı? Çok daha ilişkili kişiler ve kulislerde neler konuşulduğunu da biliyoruz.
Ne zaman taraftar yangın yapsa The Team'in yetişmesi tesadüf mü? Tıpkı yangın sonrası Jelert'in transferi gibi, tıpkı bu dönemki Lesley'in transferi gibi. Aslında yazıyı burada bitirmemek gerekiyor. Fakat çok uzatmayıp Galatasaray'daki transfer sorununu gündeme taşımak adına bu yazıyı yazıyorum. Umarım o konuşmayanlar ve üstü kapalı söyleyenler çıkar konuşur. Varsa sorun herkes bilmeli. Biz paylaşalım ki yetkisi olanlar açıklasın! Amaç tam da bu. Aslolan Galatasaray! Okuyan herkesin özellikle yorum atarak gönderiyi paylaşması Galatasaray adına hayırlıdır.
Derin Galatasaray
Genel Taraftarında bu yönetimden farkı yok.hiç katılmıyorum. geçen sene tarihimizin en keyifli şl maceralarından birini geçirdik ve hepsinde ilk 11 oynadı. bu kadar pres yediğimiz, zorluk seviyesi yüksek maçlarda hiç böyle ekstrem pas hatası şuyla buyla gol yedirmedi de.
kendine bu kadar iyi bakan oyuncu kolay kolay düşmez.
batrakov'a 20 bons mu?
singo + 20 verip bruno fernandes mi?
Bruno 100%batrakov'a 20 bons mu?
Dursun Özbek neden iyi genç topçular getiremiyorsunuz sorusunu yanıtladı;
- gençler iş beğenmiyor
Nedim skrtel
Brunobatrakov'a 20 bons mu?